21.7 C
Bistrița
luni, mai 20, 2024

FOTO/VIDEO: O femeie s-a aruncat de la etajul 6, din apartamentul cuprins de flăcări

Momente de groază în această dimineață, în Constanța. Un apartament aflat la etajul 6 al unui bloc a fost cuprins de flăcări. Femeia care locuia în el s-a panicat și s-a aruncat de la balcon. Din nefericire, impactul i-a fost fatal.

ISU Dobrogea a informat că, în jurul orei 09:23, un apartament din centrul Municipiului Constanța a luat foc. Apartamentul e situat la etajul șase al unui bloc aflat în apropierea bulevardului Mamaia și a Spitalului Militar.

Echipajele de intervenție au ajuns rapid la locul indicat. Când se pregăteau să intervină au avut parte de ȘOC!

Femeia care se afla în apartament, probabil din cauza panicii, nu a mai așteptat ajutor și s-a aruncat de la balconul acestuia.

ATENȚIE! IMAGINI CU PUTERNIC IMPACT EMOȚIONAL:

Imediat, echipajul ISU a început manevrele de resuscitare Din nefericire, în ciuda eforturilor depuse, femeia a murit.

Conform Adevărul.ro, victima are 57 ani, iar martorii oculari povestesc că soţul ei nu se afla în apartament când a izbucnit incendiul. Oamenii au relatat că bărbatul ar fi spus că o lumânare a provocat dezastrul.

Zece echipaje cu apă și spumă și intervenția la înălțime au fost alocate pentru a stinge flăcările.

Imagini focuspress:

[arve url=”https://www.facebook.com/110573787157936/videos/446401650136905″ loop=”no” muted=”no” /]

Apartamentul a ars în întregime, afectând şi restul imobilului. Coloana de fum este vizibilă de la depărtare, circulaţia se desfăşoară cu dificultate şi este monitorizat de echipaje de Poliţie Rutieră. Pe sensul spre Delfinariu, traficul este blocat.

 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Materom: Ofertă de primăvară pentru călătorii confortabile și mult mai sigure

A venit în sfârșit primăvara și este momentul potrivit pentru începuturi proaspete și noi aventuri. Descoperă frumusețea naturii care ne trezește la viață, din spatele volanului modelului tău Mercedes-Benz preferat – un companion excelent pentru călătorii pline de experiențe incitante!

NOI locuri de muncă la SmartyKids Bistrița, RCB Electro și Aquabis! Sanovil caută infirmieră și fiziokinetoterapeut

Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională și lucrul cu copiii! RCB Electro are nevoie de inginer electrotehnic și electrician întreținere / reparații. Aquabis recrutează șofer profesionist și cititor contoare pentru Bistrița și Beclean. Noi locuri de muncă sunt disponibile și la Clinica Sanovil:

SENZAȚIE: Epilare definitivă cu Soprano ICE- Alexandrite 755 prin răcire cu gheață, acum, la Paula Murg Beauty – Cult by Nella

Epilarea definitivă e acum mai simplă și mai la îndemână ca oricând. Diferența o face însă...