5.9 C
Bistrița
vineri, martie 31, 2023

Ioan Deneș (senator PSD BN): „Când nici un drum nu mai duce la dreapta, ia-o la stânga!”

„Zilele acestea am avut privilegiul de a fi alături de colegii din Ciceu-Giurgești și Negrilești, oameni destoinici care împreună cu primarii, viceprimarii și echipa de consilieri locali PSD fac lucruri cu adevărat utile pentru comunitățile lor!”, a transmis sentatorul PSD BN Ioan Deneș.

Județul Bistrița-Năsăud va rămâne mereu un loc de cinste cu oameni harnici și iubitori de tradiții, în care dezvoltarea sustenabilă este prioritară – a punctat senatorul Ioan Deneș.

Acesta a ținut să-și felicite public colegii: „Vă felicit pentru realizările voastre de până acum, vă doresc mult succes în implementarea proiectelor pe care vi le-ați propus pentru comunitățile voastre și vă asigur de toată susținerea mea din calitate de Senator și reprezentant al acestui județ în parlamentul României!”, a mai subliniat senatorul Ioan Deneș.

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

NOI locuri de muncă, disponibile la Rombat, Brutăria Presto și Fan Courier

Rombat Bistrița angajează operatori producție, electrician și inginer proiectare produse. Brutăria Presto are nevoie de o vânzătoare, iar FAN Courier caută personal în Bistrița. NOI locuri de muncă – disponibile și la IMP România, Leoni sau Nedeias Com din Budacu de Jos:

Mâine se deschide AmaZone Bistrița, primul magazin cu produse resigilate sau lichidări de stoc Amazon, din județ!

Peste 1.000 de produse, cu reduceri de 50 %, îi așteaptă mâine pe bistrițeni la AmaZone...

Un nou magazin ZOO Hobby, în Ștefan cel Mare, lângă Cotidian

Bistrițenii  din partea de sus a orașului au de acum un magazin destinat animăluțelor lor de...