22.3 C
Bistrița
duminică, octombrie 1, 2023

FOTO/VIDEO – Orașul a îmbrăcat haine de sărbătoare, în ajun de Moș Nicolae

În ajun de Moș Nicolae, cum se întâmplă deja de ani buni, orașul a îmbrăcat haine de sărbătoare. Luminițele au fost aprinse de Dragoș, un pici de doar 4 ani. Odată cu aprinderea luminițelor festive s-a deschis oficial și târgul de Crăciun.

Primăria Bistrița a continuat o tradiție veche deja de mai bine de un deceniu. În ajun de Moș Nicolae a „îmbrăcat” orașul în haine de sărbătoare, cu ajutorul lui Dragoș, un băiețel de doar 4 ani, care a avut „misiunea” de a apăsa pe butonul care aprindea luminițele din bradul amplasat lângă Biserica Evanghelică, dar și decorațiunile de pe Pietonalul Liviu Rebreanu.

Sutele de mii de beculețe se întind pe mai bine de 20 de kilometri. Cea mai spectaculoasă zonă este însă cea de pe Pietonalul Liviu Rebreanu, unde a fost montat și în acest an „acoperișul” din beculețe albastre.

Bradul natural a fost situat și de data aceasta în apropierea Bisericii Evanghelice. Tot acolo a fost amplasată și scena de pe care vor răsuna zi de zi colinde până în 2020.  De data aceasta însă, din cauza lucrărilor la Biserica Evanghelică, scena a fost situată puțin mai departe de lăcașul de cult.

Odată cu aprinderea luminițelor de Crăciun a fost deschis și târgul tradițional de Crăciun, care reunește artizani și meșteri, dar și producători locali de bunătăți. Zeci de căsuțe au fost amplasate în apropierea Bisericii Evanghelice și pe Pietonalul Liviu Rebreanu.

[arve url=”https://youtu.be/b0qvghWaHz0″ /]

 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Woooww! Deserturi de toamnă, cu puțin zahăr, surpriza toamnei de la Gelateria Aniela

Gelateria Aniela surprinde, din nou, cu un meniu delicios, de toamnă, numai bun de împărțit cu cineva drag și perfect pentru cei care țin la dietă! Vă așteaptă așadar deserturi de toamnă, inedite și, important, cu puțin zahăr. Pot fi servite pe loc sau la pachet. Dar puteți face și comandă.

REDUCERE 20 la sută, astăzi și mâine, în magazinele MARECOM! Sunt Zilele MARECOM, împlinesc 18 ani de activitate

Producătorul Marecom a ajuns la 18 ani de activitate și sărbătorește alături de clienți, cu oferte...

Caravana Škoda vine la Bistrița

Te așteptăm în 21 și 22 Octombrie 2023, în parcare la Bistrița Retail Park (lângă Selgros), între orele 10:00 și 18:00, pentru două zile pline de surprize, concursuri și premii pentru toată familia. Vizitează-ne și profită de ocazia de a testa multe modele îndrăgite Škoda!