20.2 C
Bistrița
miercuri, septembrie 27, 2023

FOTO/VIDEO: Oribil… Cel mai bun prieten al ei a murit otrăvit, în chinuri groaznice

„Încă nu vreau să cred că s-a întâmplat așa ceva! Încă refuz să cred că n-o să mă mai aștepți acasă, cu bucuria și dragostea de care doar tu erai în stare…”. Este mesajul disperat al unei tinere din Bistrița, studentă în Irlanda, care a aflat în timpul ultimelor examene, că cel mai bun prieten al său a fost otrăvit luni dimineața.

Nu ai meritat una ca asta, suflet drag, dar oricine a fost în stare să facă un asemenea gest oribil, va plăti…”, a mai scris Raluca Lorinc, tânăra care se află în Irlanda, la facultate, pentru a susține ultimele examene din an. Aici a aflat de la bunica ei că cel mai bun prieten al său a murit ieri dimineață, otrăvit… „Cățelul se numeste Arcan, avea un an și jumătate, în toamnă ar fi împlinit doi ani… Luni dimineață m-a sunat bunica și mi-a zis… Arcan era întins pe jos, arăta groaznic, l-au dus direct la doctor, iar acolo s-a constatat că în corpul lui există niște substanțe toxice…

Raluca Lorinc a rămas stupefiată și foarte tulburată în urma acestei pierderi. „Era un suflet curat și capabil de o iubire de care oamenii nu sunt în stare… Era un ciobănesc caucazian minunat, de aproape doi ani îl țineam în spatele curții, era foarte frumos și cuminte… Corpul lui a luptat cu otrava toată ziua, dar aceasta i-a atacat în scurt timp sistemul nervos, iar câinele nu a mai putut fi salvat, nu a rezistat prea mult, iar marți dimineața a murit…”, ne-a mai povestit Raluca Lorinc, dezamăgită și îngrozită de „gunoaiele” care trăiesc printre noi.

Animalele sunt mult prea minunate ca să sufere din cauza oamenilor… Nu au absolut nicio vină pentru prostia umană. Din contră, ele sunt capabile de cea mai pură iubire și loialitate. Nu-mi pot explica ce fel de suflet poți avea ca să omori cu sânge rece un câine complet nevinovat…”, se întreabă tânăra – hotărâtă să facă tot ce îi stă în putință pentru a opri odată violența împotriva animalelor. Studenta vrea să-i facă să plătească pe toți care i-au provocat atâta suferință prietenului ei.

[arve url=”https://www.youtube.com/embed/g_91U23RX2k” /]

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

NOI locuri de muncă la Michaela’s Brasserie, Transmixt, Masterfoam și Tehnoprod Plast SRL

Michaela’s Brasserie are nevoie de ajutor cofetar, brutar – patiser și ospătar. Transmixt caută șoferi de autobuz. Se oferă salariu corect, bonuri de masă, condiții de lucru moderne, instruiri dedicate și alte avantaje specifice. Ce alte locuri de muncă sunt diponibile în Bistrița:

Cel Mai Cool Desert – Bubble Waffle – a ajuns la Năsăud!

Copiii și adolescenții din Năsăud sunt în extaz, de ieri! Cel mai cool desert – bubble waffle – a ajuns și în orașul lor! Cei doi foști colegi de liceu și-au extins afacerea delicioasă, deschizând un punct și în orașul academicienilor - Năsăud.

Antreprenorii din Regiunea Nord-Vest sunt invitați la Oradea pe 14 septembrie să se înscrie în programul ScaleOut 4X10, organizat de RBL și ING Bank

Antreprenorii din Regiunea Nord-Vest (Bihor, Bistrița-Năsăud, Cluj, Maramureș, Satu Mare și Sălaj) sunt invitați la Oradea, pe 14 septembrie 2023, cu ocazia lansării ScaleOut 4x10 - program de scalare organizat de Fundația Romanian Business Leaders (RBL) și ING Bank România.