30.8 C
Bistrița
vineri, iulie 19, 2024

Cele două angajate ale spitalului acuzate de furt au scăpat de arest

Cele două angajate ale Spitalului Județean de Urgență Bistrița acuzate că ar fi furat 12.000 de euro de la basarabeanul împușcat acum 10 zile, au scăpat de arest. Acestea vor fi cercetate sub control judiciar.

Doar câteva ore au petrecut după gratii infirmiera și registratoarea de la Spitalul Județean de Urgență Bistrița. Cele două au fost reținute pentru 24 de ore, iar judecătorul a hotărât să fie cercetate sub control judiciar.

Cele două femei sunt acuzate că ar fi furat 12.000 de euro de la basarabeanul împușcat de 6 ori în urmă cu 10 zile. Bărbatul susține că avea suma aceasta asupra sa, într-o geacă, în momentul în care a ajuns în Unitatea de Primiri Urgențe. Basarabeanul a fost și cel care a făcut denunțul.

Ieri, anchetatorii însoțiți de mascați au luat pe sus trei angajați ai Spitalului Județean de Urgență bănuiți de furt. Le-au fost percheziționate dulapurile personale, dar și locuințele.

După audieri, cele două femei au fost reținute pentru 24 de ore, iar brancardierul care a fost și el luat pe sus de mascați a fost lăsat să plece și, se pare, nu i s-a mai adus nicio acuzație. Mai multe despre acest subiect puteți citi AICI.

 

Bianca SARA
Bianca SARA
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

SUPER PREȚ la noul SUV urban MG ZS, la RUBIN Bistrița: 16.950 Euro – TVA inclus

Ofertă specială, la reprezentanța Rubin Bistrița! Aici ai la dispoziție noul SUV urban MG ZS la un preț fără concurență: 16.950 Euro, TVA inclus.

Clinica Sanovil caută asistent medical generalist, reprezentant medical, fiziokinetoterapeut și infirmieră: Noi locuri de muncă, în Bistrița și Năsăud

Clinica Sanovil angajează asistent medical generalist, reprezentant medical, fiziokinetoterapeut și infirmieră! Delice Pan caută șofer pentru distribuție pâine. Coroana Grand Hotel angajează paznic iar Centrul Micul Prinț caută terapeuți pentru copii și tineri cu autism. NOI locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița și Năsăud:

MATEROM AUTOMOTIVE: Piesele de origine Mercedes-Benz oferă calitate superioară, siguranță și fiabilitate, fiind testate după standarde stricte

Alege Piese de origine Mercedes-Benz de calitate, direct de la sursă – sigure, durabile şi economice. Pentru a garanta că automobilul tău Mercedes-Benz va rămâne întotdeauna un Mercedes original.