20.7 C
Bistrița
luni, iunie 24, 2024

Cupa „Floris”, în weekend, la Sala Polivalentă din Bistrița

Federația Română de Dans Sportiv și Clubul de Dans Sportiv „Floris” din  Bistrița, în colaborare cu Primăria Municipiului Bistrița, organizează sâmbătă, 28 aprilie, concursul național de dans sportiv „Cupa FLORIS”.

 Concursul național care se va desfășura în spațiul generos al Sălii Polivalente din Bistrița (strada Vasile Conta Nr. 1) a ajuns la ediția cu numărul 42, în timp ce Concursul de Formații din cadrul competiției a ajuns la cea de-a VII-a ediție.

Ca element de noutate al concursului de formații este varietatea. Bistrițenii din public vor putea admira 12 tipuri de dansuri diferite, de la balet clasic, dans contemporan, dans tradițional și până la dansul sportiv”, au precizat organizatorii.

Concurenții vor fi evaluați începând cu ora 8:50, pe tot parcursul zilei de sâmbătă, până spre seară, de 28 de arbitri prezenți care reprezintă cluburi din toate colțurile țării, între care București, Timișoara, Piatra-Neamț, Brașov, Baia-Mare, Oradea și altele.

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

NOI locuri de muncă la Centrul Micul Prinț, Crama Jelna, SmartyKids Bistrița: Se caută terapeut, barman, asistent producție

Centrul Micul Prinț caută terapeuți pentru copii și tineri cu autism, iar Crama Jelna are nevoie de barman și ajutor de bucătar. SmartyKids Bistrița angajează persoană zâmbitoare, energică și pozitivă care doreşte să se dezvolte în lucrul cu copiii! NOI locuri de muncă la STEWO  PLASTIC Năsăud, RCB ELECTRO, Aquabis sau TeraSteel:

Descoperă Eleganța și Performanța Škoda

Vizitează Showroom-ul & Service-ul Autorizat Škoda MATEROM AUTOMOTIVE, din Cartier Viișoara, Str. Libertății, Nr. 264, Bistrița, unde poți testa și achiziționa cele mai noi modele Škoda și ai toate Serviciile Auto de care ai nevoie, într-un singur loc.

EURO2024 se vede pe terasa ARENA by Casa EMA! Promoții și premii speciale până în 14 iulie!

Campionatul European de Fotbal EURO2024 se vede mai mult decât perfect – pe cel mai mare ecran proiectat ever: ecranul de pe Terasa de Vară ARENA by Casa EMA!