7 C
Bistrița
duminică, decembrie 4, 2022

Cupa „Floris”, în weekend, la Sala Polivalentă din Bistrița

Federația Română de Dans Sportiv și Clubul de Dans Sportiv „Floris” din  Bistrița, în colaborare cu Primăria Municipiului Bistrița, organizează sâmbătă, 28 aprilie, concursul național de dans sportiv „Cupa FLORIS”.

 Concursul național care se va desfășura în spațiul generos al Sălii Polivalente din Bistrița (strada Vasile Conta Nr. 1) a ajuns la ediția cu numărul 42, în timp ce Concursul de Formații din cadrul competiției a ajuns la cea de-a VII-a ediție.

Ca element de noutate al concursului de formații este varietatea. Bistrițenii din public vor putea admira 12 tipuri de dansuri diferite, de la balet clasic, dans contemporan, dans tradițional și până la dansul sportiv”, au precizat organizatorii.

Concurenții vor fi evaluați începând cu ora 8:50, pe tot parcursul zilei de sâmbătă, până spre seară, de 28 de arbitri prezenți care reprezintă cluburi din toate colțurile țării, între care București, Timișoara, Piatra-Neamț, Brașov, Baia-Mare, Oradea și altele.

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

BETAK angajează agent vânzări și gestionar, Cibela are nevoie de personal pentru curățenie

Se fac angajări la Cibela, Betak și Italtextil Sărata, care are nevoie de secretar administrativ, dar...

Dă personalitate casei tale, cu perdelele ArYaS. Cel mai nou showroom din oraș asigură inclusiv măsurătorile și montarea

Dacă ochii sunt oglinda sufletului, cu siguranță ferestrele sunt oglinda casei. Un motiv în plus ca...

MATEROM Automotive Bistrița: Treci prin iarnă fără griji!

Venirea iernii este o certitudine, așa că asigură-te că autoturismul tău este pregătit. Verifică-i frânele, farurile...