12.8 C
Bistrița
sâmbătă, mai 8, 2021

Cupa „Floris”, în weekend, la Sala Polivalentă din Bistrița

Federația Română de Dans Sportiv și Clubul de Dans Sportiv „Floris” din  Bistrița, în colaborare cu Primăria Municipiului Bistrița, organizează sâmbătă, 28 aprilie, concursul național de dans sportiv „Cupa FLORIS”.

 Concursul național care se va desfășura în spațiul generos al Sălii Polivalente din Bistrița (strada Vasile Conta Nr. 1) a ajuns la ediția cu numărul 42, în timp ce Concursul de Formații din cadrul competiției a ajuns la cea de-a VII-a ediție.

Ca element de noutate al concursului de formații este varietatea. Bistrițenii din public vor putea admira 12 tipuri de dansuri diferite, de la balet clasic, dans contemporan, dans tradițional și până la dansul sportiv”, au precizat organizatorii.

Concurenții vor fi evaluați începând cu ora 8:50, pe tot parcursul zilei de sâmbătă, până spre seară, de 28 de arbitri prezenți care reprezintă cluburi din toate colțurile țării, între care București, Timișoara, Piatra-Neamț, Brașov, Baia-Mare, Oradea și altele.

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

POP&POP Glass Solutions Bistrița – Profesioniști în amenajări cu sticlă și sisteme de glisare inteligente pentru birouri, locuințe sau terase

Ai în plan amenajări cu sticlă la firmă sau acasă?! Pop&Pop Glass Solutions Bistrița sunt profesioniștii...

Ai nevoie de meniuri pentru cafenea sau restaurant? Creativii de la EMA Grafix îți fac ce model vrei tu, rapid și ieftin!

Meniul e cartea de vizită a oricărui restaurant, cafenea sau a oricărei terase cu dichis! Dacă...

FOTO – NOU de Paște, la Euforia: Aranjamente florale cu licheni stabilizați!

Alege ca sărbătorile acestea pascale să fie pline de culoare! Cu aranjamentele de la Euforia Floral...