1.3 C
Bistrița
joi, decembrie 7, 2023

FOTO/VIDEO – Le-au incendiat intenționat anexele gospodărești și două mașini! Autorul, de negăsit

O familie din Fiad a rămas fără anexele gospodărești, dar și fără două mașini, care au fost mistuite de flăcări. Incendiul a izbucnit noaptea trecută și, potrivit pompierilor, a fost cauzat intenționat.

O familie din Fiad a rămas fără anexele gospodărești, dar și fără două autoturime, în urma unui violent incendiu produs noaptea trecută. Incendiul a izbucnit în jurul orei 02:00, la locul incidentului fiind direcționate două echipaje de stingere și un echipaj de prim ajutor SMURD, de la secția de Pompieri Năsăud, dar au participat și pompierii voluntari din Telciu.

„Pompierii militari și voluntari au acționat pentru lichidarea și stingerea incendiului, dar și pentru protejarea unei case de locuit amplasată la circa 5-10 metri față de zona de manifestare a incendiului. Din fericire, nu au fost înregistrate victime, iar în urma incendiului au ars: un garaj pe o suprafață de aproximativ 20 de metri pătrați, o bucătărie de vară (circa 10 metri pătrați) și două autoturisme”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Bistrița, Marius Rus.

Potrivit acestuia, intervenția a durat 30 de minute, iar în urma cercetărilor de la fața locului s-a stabilit că evenimentul a fost provocat, de utilizarea intenționată a unei surse de aprindere.

În acest caz și poliția a început o anchetă. Se pare că încă nu a fost identificat cel care este responsabil de acest incendiu.

„În cauză, polițiștii efectuează cercetări sub aspectul comiterii de distrugere”, a precizat pentru Bistrițeanul.ro, Diana Pintea, purtătorul de cuvânt al IPJ Bistrița-Năsăud.

[arve url=”https://youtu.be/jvdt0T7fQ4Y” /]

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Scurt ghid turistic pentru cei care vor să viziteze Macao

Macao mai este cunoscut și ca „Vegas-ul Chinei” grație multitudinii de cazinouri de top prezente în acest oraș. El este însă și o destinație turistică ideală dacă vrei să petreci un weekend sau chiar mai mult într-un oraș asiatic extrem de dezvoltat.

Stewo Plast Năsăud caută personal curățenie, Orange angajează manager. NOI locuri de muncă, în Bistrița

Stewo Plast Năsăud caută personal curățenie. Se oferă salariu atractiv, transport asigurat, bonuri de masă de 30 lei/zi lucrătoare. Restaurantul Arena by Casa EMA caută ospătar, barman și ajutor bucătar. Clinica Sanovil are nevoie de specialist marketing & comunicare și infirmieră part-time.

LEONI Bistrița: Anunț solicitare Autorizație mediu

SC LEONI WIRING SYSTEMS RO SRL anunță publicul interesat asupra depunerii solicitării de obținere a Autorizației de mediu pentru funcționarea FABRICĂ DE PRODUCȚIE DE ECHIPAMENTE ELECTRICE ȘI ELECTRONICE...