7 C
Bistrița
duminică, decembrie 4, 2022

FOTO/VIDEO – Le-au incendiat intenționat anexele gospodărești și două mașini! Autorul, de negăsit

O familie din Fiad a rămas fără anexele gospodărești, dar și fără două mașini, care au fost mistuite de flăcări. Incendiul a izbucnit noaptea trecută și, potrivit pompierilor, a fost cauzat intenționat.

O familie din Fiad a rămas fără anexele gospodărești, dar și fără două autoturime, în urma unui violent incendiu produs noaptea trecută. Incendiul a izbucnit în jurul orei 02:00, la locul incidentului fiind direcționate două echipaje de stingere și un echipaj de prim ajutor SMURD, de la secția de Pompieri Năsăud, dar au participat și pompierii voluntari din Telciu.

„Pompierii militari și voluntari au acționat pentru lichidarea și stingerea incendiului, dar și pentru protejarea unei case de locuit amplasată la circa 5-10 metri față de zona de manifestare a incendiului. Din fericire, nu au fost înregistrate victime, iar în urma incendiului au ars: un garaj pe o suprafață de aproximativ 20 de metri pătrați, o bucătărie de vară (circa 10 metri pătrați) și două autoturisme”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Bistrița, Marius Rus.

Potrivit acestuia, intervenția a durat 30 de minute, iar în urma cercetărilor de la fața locului s-a stabilit că evenimentul a fost provocat, de utilizarea intenționată a unei surse de aprindere.

În acest caz și poliția a început o anchetă. Se pare că încă nu a fost identificat cel care este responsabil de acest incendiu.

„În cauză, polițiștii efectuează cercetări sub aspectul comiterii de distrugere”, a precizat pentru Bistrițeanul.ro, Diana Pintea, purtătorul de cuvânt al IPJ Bistrița-Năsăud.

[arve url=”https://youtu.be/jvdt0T7fQ4Y” /]

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

BETAK angajează agent vânzări și gestionar, Cibela are nevoie de personal pentru curățenie

Se fac angajări la Cibela, Betak și Italtextil Sărata, care are nevoie de secretar administrativ, dar...

Dă personalitate casei tale, cu perdelele ArYaS. Cel mai nou showroom din oraș asigură inclusiv măsurătorile și montarea

Dacă ochii sunt oglinda sufletului, cu siguranță ferestrele sunt oglinda casei. Un motiv în plus ca...

MATEROM Automotive Bistrița: Treci prin iarnă fără griji!

Venirea iernii este o certitudine, așa că asigură-te că autoturismul tău este pregătit. Verifică-i frânele, farurile...