16.3 C
Bistrița
marți, iunie 18, 2024

FOTO/VIDEO – Le-au incendiat intenționat anexele gospodărești și două mașini! Autorul, de negăsit

O familie din Fiad a rămas fără anexele gospodărești, dar și fără două mașini, care au fost mistuite de flăcări. Incendiul a izbucnit noaptea trecută și, potrivit pompierilor, a fost cauzat intenționat.

O familie din Fiad a rămas fără anexele gospodărești, dar și fără două autoturime, în urma unui violent incendiu produs noaptea trecută. Incendiul a izbucnit în jurul orei 02:00, la locul incidentului fiind direcționate două echipaje de stingere și un echipaj de prim ajutor SMURD, de la secția de Pompieri Năsăud, dar au participat și pompierii voluntari din Telciu.

„Pompierii militari și voluntari au acționat pentru lichidarea și stingerea incendiului, dar și pentru protejarea unei case de locuit amplasată la circa 5-10 metri față de zona de manifestare a incendiului. Din fericire, nu au fost înregistrate victime, iar în urma incendiului au ars: un garaj pe o suprafață de aproximativ 20 de metri pătrați, o bucătărie de vară (circa 10 metri pătrați) și două autoturisme”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Bistrița, Marius Rus.

Potrivit acestuia, intervenția a durat 30 de minute, iar în urma cercetărilor de la fața locului s-a stabilit că evenimentul a fost provocat, de utilizarea intenționată a unei surse de aprindere.

În acest caz și poliția a început o anchetă. Se pare că încă nu a fost identificat cel care este responsabil de acest incendiu.

„În cauză, polițiștii efectuează cercetări sub aspectul comiterii de distrugere”, a precizat pentru Bistrițeanul.ro, Diana Pintea, purtătorul de cuvânt al IPJ Bistrița-Năsăud.

[arve url=”https://youtu.be/jvdt0T7fQ4Y” /]

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

SmartyKids Bistrița, Italtextil Sărata, Aquabis, RCB Electro sau Stewo Năsăud caută personal! Toate posturile disponibile, aici:

SmartyKids Bistrița caută persoană zâmbitoare, energică și pozitivă care doreşte să se dezvolte în sfera educațională și în lucrul cu copiii! Este un avantaj să fii absolventă sau viitoare absolventă a învățământului superior în Pedagogie sau Psihologie. NOI locuri de muncă - la STEWO  PLASTIC Năsăud, RCB ELECTRO, Aquabis sau TeraSteel:

STEWO PLASTIC din Năsăud angajează asistent producție. NOI locuri de muncă, la Bistrița

STEWO  PLASTIC Prod din Năsăud caută asistent de producție, iar RCB ELECTRO 97 Bistrița are nevoie de Manipulant mărfuri și Derulatorist. NOI locuri de muncă sunt disponibile la Smarty Kids Bistrița, Aquabis, Restaurant Arena by Casa EMA sau TeraSteel:

TeraSteel angajează operatori producție, Sanovil caută biolog/biochimist. NOI locuri de muncă, la Restaurant Arena by Casa EMA

Clinica Sanovil Bistrița angajează Biolog / Biochimist. Cunoștințele de microbiologie constituie un avantaj. TeraSteel caută operatori producție. Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională. NOI locuri de muncă la Aquabis, RCB Electro, Restaurant Arena by Casa EMA: