12.3 C
Bistrița
joi, septembrie 23, 2021

FOTO/VIDEO: Pasionații de arme și iubitorii de adrenalină sunt așteptați pe câmpul de luptă GUN BROTHERS acum și cu arme Airsoft!

Cine-ar fi crezut că îți poți testa priceperea în mânuire armelor pe un „câmp de luptă” chiar în Bistrița?! Gun Brothers îți stau la dispoziție zilnic cu paintball și airsoft, pe care poți să le practici pe teren amenajat sau în pădure. Poți testa terenul de pe Tărpiului cu colegii de muncă într-un inedit team building sau chiar cu invitații alături de care îți serbezi ziua de naștere.

La doar 15 minute de centrul orașului, pe strada Tărpiului, pasionații de arme au la dispoziție un adevărat câmp de luptă. Gun Brothers au amenajat un teren special pentru asta, dar dacă-ți place aventura te încurajează să testezi și pădurea din zonă.

Puteți practica paintball și airsoft, de luni până duminică, la orice oră, în timpul zilei, pe teren amenajat sau în pădure. Capacitatea pentru paintball este de 20 de persoane, iar pentru airsoft de 10 persoane momentan.

Puteți testa terenul sau pădurea din apropiere și într-un inedit team building sau cu invitații alături de care îți serbezi ziua de naștere. Aceasta este și o opțiunea pentru copiii care vor să-și sărbătorească ziua de naștere „cu arma-n mână”.

„Copiii sunt foarte încântați, întrucât sunt îmbrăcați în costume speciale, cu arme și căști de protecție, fiind asemeni unor agenți în miniatură din trupele speciale. Foarte important este training-ul care li se face și care îi reponsabilizează foarte mult, în vederea unei bune desfășurări a jocului. În jocul de paintball se pune accent deosebit pe respectarea măsurilor se siguranță a fiecărui jucător în parte. Poate unul dintre cele mai importante aspecte este că participă la un joc real și nu doar la o simulare în fața calculatorului”, spun organizatorii.

Dacă vrei și să-și potolești foamea în natură, cei de la Gun Brothers îți oferă și posibilitatea unui ceaun. Cei care optează pentru ceaun au din partea organizatorilor tir cu arcul nelimitat inclus în preț.

Bile bonus pentru grupurile mari

La airsoft, pentru 300 de bile plătiți 60 de lei, pentru 600 de bile 80 de lei, iar pentru 900 de bile 100 de lei. La paintball, pentru 200 de bile plătiți 60 de lei, pentru 300 de bile 80 de lei, pentru 400 de bile 100 de lei, iar pentru 500 de bile 120 de lei. La paintball, dacă iau parte mai mult de 14-16 persoane primiți și un bonus de 50 de bile per jucător, iar dacă grupul ajunge la 18-20 de persoane, fiecare persoană primește bonus 100 de bile. Mai multe detalii poți găsi pe pagina de Facebook Gun Brothers.

Echipamentul este inclus în prețul bilelor. Pentru a putea participa, organizatorii vă sfătuiesc să vă faceți programare folosind numărul de telefon 0758740193.

Bianca SARA GAVRILĂ
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

1 COMENTARIU

  1. ASA MA… INVATATZI-I CUM SA SE IMPUSTE SI CUM SA SE OMOARE UNII PE ALTII, IN LOC SA-I INVATZATZI CUM SA AIBA O MESERIE… CEVA UTIL … PRIN CARE SA-SI GASEASCA UN LOC DE MUNCA, SAU DACA TOT VA DA TIMPUL LIBER AFARA DIN CASA, SA FACETI … ” GRUPE DE ASALT „… LA GUNOAIELE REVASITE DE CIO.MAR,LANII NOSTRI PESTE TOT .
    Frumooos… nevoie mare … ce sa zic ! Tancuri, tunuri , bombe, pusti, gloantze si mitraliere… , asta ne ( mai ) trebuie … , in rest guvernantii astia ai nostrii, NE-AU DAT DE TOATE ! ! !
    Cica Ceausescu ” ne-o tras pcelea di pe noi „… si ” astia de astazi… ” ne-o dat-o inapoi „… ( daca v-atzi prins ) .

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Sărbătorim un an de Marecom Bistrița, cu reduceri de 20 la sută la ORICE produs!

Calitatea produselor făcute de Marecom și solicitările tot mai multe ale clienților au determinat deschiderea unui...

Hotel Boutique Roser House Colibița angajează ospătari și bucătar. NOI locuri de muncă, în Bistrița

Se fac angajări la Hotel Boutique Roser House Colibița, IMP România, Transmixt, Fan Curier, Italtextil Sărata sau Leoni. La Aquabis Beclean sunt disponibile un post de încasator și unul de cititor contoare. Rombat are nevoie de electricieni și mecanici.

FOTO/VIDEO: S-a deschis Carrefour Express la Bistrița – un magazin ”mai aproape de client”

Un nou magazin „mai aproape de client„ s-a deschis la Bistrița. Pe strada Împăratu Traian nr...