21.6 C
Bistrița
luni, mai 29, 2023

FOTO/VIDEO – Radu Moldovan, reales președinte al PSD BN. Încă un renumit medic s-a alăturat echipei PSD

Radu Moldovan a fost reales astăzi președinte al PSD BN, cu unanimitate de voturi. Prim-vicepreședinți au fost aleși deputatul Bogdan Ivan Gruia și primarul orașului Beclean, Nicolae Moldovan. Printre cei 15 vicepreședinți aleși astăzi s-a numărat și medicul specializat pe chirurgie plastică Mihaela Albu.

Astăzi a avut loc conferința de alegeri a PSD BN, în prezența lui Marcel Ciolacu, președinte PSD și Președinte al Camerei Deputaților, a lui Paul Stănescu, vicepreședinte al Senatului și secretar general al PSD și a al ministrului Sănătății, Alexandru Rafila.

Radu Moldovan a fost reconfirmat ca președinte al PSD BN, fiind ales în unanimitate. Prim-vicepreședinți au fost aleși deputatul Bogdan Ivan Gruia și primarul orașului Beclean, Nicolae Moldovan.

Printre cei 15 vicepreședinți aleși se numără deputatul Daniel Suciu, senatorul Ioan Deneș, primarii Vasile Șut (Tiha Bârgăului), Vasile Borș (Maieru) sau vicepreședintele Consiliului Județean Camelia Tabără. De asemenea, vicepreședinte este și medicul specializat pe chirurgie plastică, Mihaela Albu, care activează în cadrul Spitalului Județean de Urgență Bistrița-Năsăud.

„Mă bucur foarte mult că am primit încrederea colegilor mei pentru încă un mandat, voi face tot ceea ce am făcut până acum. Toți colegii vom face lucruri bune pentru comunitatea pe care noi o reprezentăm”, a declarat președintele PSD, Radu Moldovan.

 

Bianca SARA
Bianca SARA
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

1 COMENTARIU

 1. Motto:
  „Banii vorbesc, banii vorbesc
  Unii te ridica, altii te lovesc.
  Banii nu tac, banii se fac
  Totul e in mana lor,
  Banii vorbeeeesc.”
  (Holograf- https://www.youtube.com/watch?v=TZVxxLajNuI)
  Referitor la situatia câştigurilor salariale medii nete din România judetul Bistrița-Năsăud se află in coada clasamentului.
  Conform datelor pe anul 2021, publicate recent de Institutul National de Statistică (INS), un numar de 36 de județe s-au situat sub media pe economie care a fost de 3416 lei (100%). Cele mai reduse valori ale salariului mediu net au fost consemnate în judetul Teleorman cu 2.579 lei, ( -24,5%) urmat de Bistrița-Năsăud cu 2.644 lei,( -22,6%), Vrancea cu 2.648 lei, (-22,5%), Covasna cu 2.677 lei, (-21,6%) și Harghita cu 2.687 lei, (-21,3% mai puţin decât media pe economie).
  Cele mai mari valori ale câştigurilor salariale medii nete lunare pe 2021 s-au înregistrat în Bucureşti (4.755 lei, cu 39,2% peste media pe economie), urmat de judeţele Cluj (4.046 lei, +18,4%), Timiş (3.845 lei, +12,6%), Ilfov (3.489 lei, +2,1%) și Sibiu (3.442 lei, +0,8%). De remarcat că decalajul între maximul și minimul la nivel național s-a majorat de la +77,5% (București față de Harghita) în 2020 până la 84,4% în 2021 (București față de Teleorman).
  Situatia nu poate fi pusă pe seama pandemiei de COVID-19 , deoarece si inainte de pandemie Bistrița-Năsăud se afla printre judetele cu cele mai mici salarii din România, alături de Teleorman.
  Restul e cancan.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Balkan International Wine Competition, pentru prima dată în România! Cină de gală, alături de cei mai buni maeștri ai vinului din Europa

La început de iunie, spectaculosul castel Teleki de la Posmuș devine „capitala” europeană a vinului. Balkan...

Noi locuri de muncă, la Supercom, GeoSil Clean, Amicii Building și Iproeb. Ofertă Marea Britanie

Se caută personal pentru construcția rețelelor de fibră optică în Marea Britanie. Este nevoie de supervizor șantier, jonctor fibră optică, șofer profesionist, asfaltator, excavatorist, muncitor. Noi locuri de muncă, disponibile și la Supercom, GeoSil Clean, Amicii Building sau IPROEB.

Organizatorii Transylvania Green Energy Forum au anunțat speakerii din cadrul evenimentului

Transylvania Green Energy Forum are loc în curând la Cluj-Napoca. Tranziția înspre energia verde devine o...