21.6 C
Bistrița
duminică, aprilie 14, 2024

FOTO/VIDEO – Radu Moldovan, reales președinte al PSD BN. Încă un renumit medic s-a alăturat echipei PSD

Radu Moldovan a fost reales astăzi președinte al PSD BN, cu unanimitate de voturi. Prim-vicepreședinți au fost aleși deputatul Bogdan Ivan Gruia și primarul orașului Beclean, Nicolae Moldovan. Printre cei 15 vicepreședinți aleși astăzi s-a numărat și medicul specializat pe chirurgie plastică Mihaela Albu.

Astăzi a avut loc conferința de alegeri a PSD BN, în prezența lui Marcel Ciolacu, președinte PSD și Președinte al Camerei Deputaților, a lui Paul Stănescu, vicepreședinte al Senatului și secretar general al PSD și a al ministrului Sănătății, Alexandru Rafila.

Radu Moldovan a fost reconfirmat ca președinte al PSD BN, fiind ales în unanimitate. Prim-vicepreședinți au fost aleși deputatul Bogdan Ivan Gruia și primarul orașului Beclean, Nicolae Moldovan.

Printre cei 15 vicepreședinți aleși se numără deputatul Daniel Suciu, senatorul Ioan Deneș, primarii Vasile Șut (Tiha Bârgăului), Vasile Borș (Maieru) sau vicepreședintele Consiliului Județean Camelia Tabără. De asemenea, vicepreședinte este și medicul specializat pe chirurgie plastică, Mihaela Albu, care activează în cadrul Spitalului Județean de Urgență Bistrița-Năsăud.

„Mă bucur foarte mult că am primit încrederea colegilor mei pentru încă un mandat, voi face tot ceea ce am făcut până acum. Toți colegii vom face lucruri bune pentru comunitatea pe care noi o reprezentăm”, a declarat președintele PSD, Radu Moldovan.

 

Bianca SARA
Bianca SARA
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

1 COMENTARIU

 1. Motto:
  „Banii vorbesc, banii vorbesc
  Unii te ridica, altii te lovesc.
  Banii nu tac, banii se fac
  Totul e in mana lor,
  Banii vorbeeeesc.”
  (Holograf- https://www.youtube.com/watch?v=TZVxxLajNuI)
  Referitor la situatia câştigurilor salariale medii nete din România judetul Bistrița-Năsăud se află in coada clasamentului.
  Conform datelor pe anul 2021, publicate recent de Institutul National de Statistică (INS), un numar de 36 de județe s-au situat sub media pe economie care a fost de 3416 lei (100%). Cele mai reduse valori ale salariului mediu net au fost consemnate în judetul Teleorman cu 2.579 lei, ( -24,5%) urmat de Bistrița-Năsăud cu 2.644 lei,( -22,6%), Vrancea cu 2.648 lei, (-22,5%), Covasna cu 2.677 lei, (-21,6%) și Harghita cu 2.687 lei, (-21,3% mai puţin decât media pe economie).
  Cele mai mari valori ale câştigurilor salariale medii nete lunare pe 2021 s-au înregistrat în Bucureşti (4.755 lei, cu 39,2% peste media pe economie), urmat de judeţele Cluj (4.046 lei, +18,4%), Timiş (3.845 lei, +12,6%), Ilfov (3.489 lei, +2,1%) și Sibiu (3.442 lei, +0,8%). De remarcat că decalajul între maximul și minimul la nivel național s-a majorat de la +77,5% (București față de Harghita) în 2020 până la 84,4% în 2021 (București față de Teleorman).
  Situatia nu poate fi pusă pe seama pandemiei de COVID-19 , deoarece si inainte de pandemie Bistrița-Năsăud se afla printre judetele cu cele mai mici salarii din România, alături de Teleorman.
  Restul e cancan.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Se fac angajări la Stewo Năsăud și Supercom! Se caută secretară cu abilități de contabilă și operator în Sânmihaiu de Câmpie

Societate comercială din Sânmihaiu de Câmpie angajează secretară cu abilități de contabilă și operator introducere date. Noi locuri de muncă sunt disponibile la ICPE Bistrița și Restaurant Hotel Coroana. Supercom are nevoie de conducători auto și mecanici, dar și muncitori necalificați. 

Mobilă nouă, fără defecte! Calitate germană, prețuri excelente! Mobilă Outlet Gherla oferă un discount de 10% cititorilor noștri la toate piesele de mobilier! Oferta...

Mobilă Outlet Gherla aduce pe piața din România mobilă nouă, sigilată și de cea mai înaltă calitate, de la furnizori consacrați din Germania. Aici găsiți o gamă variată de mobilier pentru toate încăperile locuinței, la prețuri mult mai mici față de prețul de catalog al furnizorilor.

8 ani cu MAC GSM la Bistrița! Clienții săptămânii primesc o cafea la Copacul de Cafea

MAC GSM, unul dintre cele mai căutate magazine de accesorii pentru telefoane din Bistrița, împlinește astăzi...