După ce Agenția de Mediu a spus pas unei creșe în Unirea, municipalitatea realizează acolo tot ceva pentru copii

1
1198

Un consilier local a adus înaintea primarului o solicitare a localnicilor din Unirea. „Avem în plan două locații pentru așa ceva. Iar una este în locul creșei care nu a primit avizul Agenției de mediu!”, a replicat Ioan Turc.

Localnicii din Unirea s-au plâns unui consilier local cu privire la lipsa spațiilor dedicate copiilor.

Localnicii din Unirea mi-au sesizat faptul că nu dispun de un spațiu de joacă pentru copii. Oare luați în calcul realizarea unui asemenea spațiu? Sunt bani? Sau dacă nu, măcar în bugetul municipiului de anul viitor să fie prins așa ceva!”, a fost intervenția în ședința de CL a consilierului Nicolae Pavelean.

Primarul Ioan Turc a explicat că are nu unul, ci două astfel de spații „în proiect”.

Avem în vederea realizarea a două astfel de spații. Unul dintre ele este prins în proiectul „Perdele verzi”, care pornește din Unirea și merge până în Viișoara. Acesta va fi un spațiu mai mic de joacă.

Iar al doilea spațiu de joacă va fi realizat pe un teren generos. Acolo am vrut să realizăm o creșă, dar tot probleme cu Agenția de Mediu ne-au împiedicat. Așa că vom folosi terenul și vom realiza un spațiu de joacă pentru cei mici!”, a promis Ioan Turc.

1 COMENTARIU

  1. Ma da… este la fosta Casa Agronomului, un spatiu generos, plin de gunoaie , cladiri vechi si daramate, un loc mizerabl… nu sti nimeni a cui este … exact la intersectia DN17 ( B.ta-V.Dornei ) cu str Agronomului ( Avicola veche ) . De ce nu se preia acest loc sa se faca acolo niste blocuri ANL-uri etc, cu spatii comerciale , un parc de agrement si o gradinitza cel putin ptr zona din Uniea si nu numai ?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.