18.5 C
Bistrița
joi, mai 26, 2022

FOTO/VIDEO: S-a deschis târgul de nunți Wedding Land! Super produse, super servicii, super oferte! Plus tombolă!

Încă de la primul minut al deschiderii târgului, perechi de viitori miri au călcat pragul Restaurantului Terra pentru a vedea ofertele. La Wedding Land au găsit, și se vor găsi zilele următoare, TOT ceea ce e nevoie pentru o nuntă perfectă. Sunt super produse, super servicii, super oferte. Și o tombolă pentru mirese.

Astăzi s-a deschis Wedding Land- a doua ediție a târgului tomnatic de nunți. Încă din primul minut al deschiderii, cupluri de viitori miri și-au făcut apariția pentru a-și căuta cele necesare pentru marea lor zi.

Oferta e vastă și complexă. Încă de la intrare, după ce treci de mașinile de epocă și de limuzine, te îmbie mirosul de cafea și-ți fură ochii bijuteriile și accesoriile pentru mirese. Apoi, odată cu intrarea în sală, ești întâmpinat de muzică bună, torturi și prăjituri care-ți fac papilele gustative să se întreacă în ghicit gusturi, rochii de mireasă și costume care-ți fură ochii, băieți de la serviciile foto/ video care îți zâmbesc frumos în timp ce-ți prezintă oferta. Mai primești și un pahar cu vin, pentru degustare, și te pierzi printre albumele foto sau cu invitații de nuntă, aranjamente florale și oglinzi foto.

„Mirii își pot găsi aici TOT ceea ce au nevoie pentru ziua nunții lor. De la invitații de nuntă, servicii foto-video, transport, lună de miere, rochii de mireasă, costume, prăjituri, băutură, colț foto… TOTUL! E a doua ediție de toamnă și a 8-a ediție pe care o organizăm la Bistrița,” a explicat Loredana Suciu, organizatoarea evenimentului și managerul Geea Sposa.

Pe perioada târgului, mirii care „bat palma” cu firmele prezente, au parte de discounturi frumușele: 10 % reducere la comanda de prăjituri de la Cofetăria Cristina, până la 50 la sută discount la costumele de la Pasha men’s wear, un sortiment nou de vin – Kofenberg Cuvee- de la Crama Vie Vin Lechința și bineînțeles reduceri de preț, dar și discounturi substanțiale la invitații de nuntă, aranjamente florale, rochii de mireasă etc. Sau își pot alege o locație splendidă, ca cea a celor de la Fisherman – Colibița, unde să-și organizeze nunta.

Ca la fiecare ediție, există și o tombolă. Viitoarele mirese, care ajung pe la Wedding Land, pot completa un talon pe care să-l introducă în urna special amenajată. Iar duminică va avea loc marea extragere, care va fi făcută și live pe pagina de Facebook a evenimentului.

Premiul este o rochiță de mireasă, de la Salonul Geea Sposa, în valoare de 3.500 de lei. Noi am ales deja rochița care o vom oferi. Sperăm să îi fie bună celei care o va câștiga. Oricum, costurile modificărilor, dacă e nevoie să se intervină, le vom suporta tot noi”, a explicat Loredana Suciu.

Târgul de nunți Wedding Land este deschis azi, până la ora 19:00.

Sâmbătă – 23 noiembrie – 10:00 – 19:00

Duminică – 24 noiembrie – 10:00 – 18.00

[arve url=”https://youtu.be/MIcZnomyGFQ” /]

 

 

 

 

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

5 moduri prin care să-ți surprinzi partenerul

Simți că rutina îți acaparează relația? Surprinde-ți partenerul cu gesturi mici, dar însemnate, care să mențină...

Cauți ansambluri de joacă outdoor și jucării de sezon pentru cei mici?! La FILEXPO găsești de toate!

Dacă ești în căutarea unor jucării de sezon pentru copii, dacă vrei să faci un cadou...

Weekend mediteraneean, pe Pietonal: scoici, calamari, pui de baltă, caracatițe, gătite de bucătari pricepuți!

Finalul acesta de săptămână vi-l puteți petrece savurând bunătăți mediteraneene și orientale. Pe Pietonalul Liviu Rebreanu...