8.5 C
Bistrița
luni, octombrie 3, 2022

FOTO/VIDEO: S-au luptat cu flăcările două ore ca să salveze o gospodărie din Prund

Intervenție la Prundu Bârgăului, în miez de noapte. Un incendiu a izbucnit într-o gospodărie. Pompierii s-au luptat cu flăcările timp de două ore. Totuși, pagubele au fost însemnate. Din fericire, fără a afecta vieți omenești.

Puțin înainte de miezul nopții, pompierii au fost solicitați să intervină la un incendiu izbucnit într-o gospodărie din Prundu Bârgăului.

S-au mobilizat și au luptat cu flăcările timp de două ore, în încercarea de a salva cât mai mult din agoniseala de-o viață a bârgăuanului.

Totuși, deși nu au fost afectate vieți omenești, pagubele au fost însemnate.

Incendiul s-a manifestat la o anexă gospodărească, un atelier de prelucrare a lemnului ( banzic) și la aproximativ 25 la sută din acoperișul casei de locuit. Suprafața totală afectată de incendiu este de cca 250 mp. Cauza probabilă a incendiului a fost stabilită ca fiind efectul termic al curentului electric” anunță reprezentanții ISU BN.

[arve url=”http://www.bistriteanul.ro/wp-content/uploads/2019/04/WhatsApp-Video-2019-04-18-at-8.31.01-AM.mp4″ /]

 

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Vineri și sâmbătă, 20 la sută REDUCERE în magazinele MARECOM! Sărbătoresc 17 ani de când produc costume în fabrica din Năsăud

Producătorul de îmbrăcăminte MARECOM sărbătorește weekendul acesta 17 ani de când produce costume și haine pentru...

Au ajuns noile mascote de la Minnie și Mickey: Sonic X , Chase din Patrula Cățelușilor, dar și Mickey și Minnie varianta roz

Andrada, alături de echipa ei, aduce emoție, bucurie și culoare evenimentelor, îmbrăcând costume și transformându-se în...

Irem General Contractor angajează Lăcătuși Montatori pentru Suedia și Olanda! Rombat Bistrița caută operatori producție

ROMBAT, singurul brand de baterii fabricate în România, angajează operatori producție, iar IREM General Contractor angajează Lăcătuși Montatori pentru proiect în Suedia si Olanda. Noi locuri de muncă, disponibile la Stewo Năsăud, Sanovil și Electroplast.