17.1 C
Bistrița
duminică, iulie 3, 2022

Ghiță Ignat alias Ursul Carpatin, fost luptător MMA și multiplu campion, duminică, la Bistrița

Fost luptător de wrestling, cu șase victorii MMA și numeroase medalii și titluri câștigate, Ghiță Ignat, alias Ursul Carpatin, vine la Bistrița. Cei care doresc să-l cunoască și să-i asculte tulburătoarea poveste sunt așteptați duminică, de la ora 10:00, pe Drumul Cetății nr. 10.

Ghiță Ignat, alias Ursul Carpatin, este fost luptător de MMA, cu șase victorii și ZERO înfrângeri.

A fost luptător de performanță pentru mulți ani, obţinând 10 titluri de campion naţional. A fost multiplu campion şi medaliat în competiţii internaţionale, fost component pentru mai mulţi ani al echipei naţionale de lupte, dar şi a lotului naţional de sambo.

A început să practice wrestlingul la vârsta de 12 ani, iar la 15 ani făcea deja parte din Federația Română de Wrestling.

Cariera sa, despre care puteți citi mai multe AICI, se încheie în 2015, când e închis pentru fraudă. Acum este parte a echipei naționale de grappling.

Duminică, Ursul Carpatin vine la Bistrița pentru a-și spune povestea sa. Toți cei care doresc să-l vadă, cunoască și să-i audă tulburătoarea mărturie, sunt așteptați duminică, pe Drumul Cetății nr. 10, în clădirea Tudor, începând cu ora 10:00.

„Ghiță a capitulat în fața lui Hristos și acum e angajat în lupta cea bună a credinței. Dacă vrei să auzi mărturia Ursului Carpatin biruit de dragostea lui Dumnezeu, te așteptăm și pe tine la Agape”, spun organizatorii evenimentului.

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Cum să aveți mai puține jucării pentru copii

Jucării. Uneori, parcă sunt peste tot... ca o armată nesfârșită într-un război fără sfârșit. În ultimii...

Sortimentele de salam pe care trebuie să le încerci

Este unul dintre cele mai populare tipuri de cârnați din lume! Dar ce este mai exact? Acest...