0.8 C
Bistrița
duminică, decembrie 10, 2023

FOTO/VIDEO: Se circulă în condiții de iarnă în întreg județul. Un echipaj de poliție și 9 utilaje, doar în Pasul Tihuța

Iarna a pus stăpânire pe județ în această noapte. Nu mai puțin de 36 de utilaje au intervenit pe drumurile naționale din județ. Dintre acestea, 9 utilaje acționează doar în Pasul Tihuța. De asemenea, un echipaj de poliție a fost prezent întreaga noapte și dimineață în Pasul Tihuța.

Prima ninsoare mai serioasă din această iarnă a acoperit drumurile naționale, județene și comunale cu zăpadă. Mai mult, Bistrița-Năsăud este sub cod galben și portocaliu de vânt puternic și ninsori, valabile până astăzi la ora 16:00.

În județ se circulă în condiții de iarnă, fără probleme: „Avem ninsoare în tot județul, suntem mobilizați pentru a asigura viabilitatea părții carosabile, se acționează în Pasul Tihuța cu 9 utilaje. Se circulă în condiții de iarnă, fără probleme”, precizează șeful Serviciului Rutier, Ciprian Buta.

În cursul nopții, în Pasul Tihuța a fost prezent un echipaj al Serviciului Rutier. Se pare că acesta va fi acolo permanent pe timp de iarnă, când traficul se anunță îngreunat de condițiile meteo.

Potrivit Direcției Regionale Drumuri și Poduri Cluj-Napoca, pe drumurile naționale din județul nostru au acționat noaptea trecută 36 de utilaje, cu aproape 370 de tone de antiderapant.

 

 

 

Bianca SARA
Bianca SARA
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

FOTO: S-a deschis Pizzeria Restaurant Allegria, la Pagu! Pe lângă pizza care i-a făcut cunoscuți, au acum în meniu și delicii din bucătăria libaneză

Povestea Pizzeria Allegria începe în urmă cu câțiva ani, la Năsăud. După ce i-a cucerit pe...

Doar TREI apartamente disponibile la prețul promoțional de 999 Euro/mp plus TVA în complexul Best Luxury Residence, de pe Libertății

Best Luxury Residence propune celor care se află în căutarea unui apartament un proiect imobiliar modern, care se ridică deja pe str. Libertății din Bistrița. Primul bloc va fi dat în folosință anul viitor. În această perioadă, dezvoltatorul imobiliar are o ofertă: 5 apartamente la un preț promoțional de doar 999 Euro/mp plus TVA. Două dintre apartamente s-au dat, mai sunt trei disponibile la acest preț.

Anunț începere proiect de investiții pentru retehnologizarea societății

SC FLORĂRIILE PĂPĂDIE S.R.L anunță începerea activităților proiectului „PROIECT DE INVESTITII PENTRU RETEHNOLOGIZAREA SOCIETATII”, Cod SMIS 161978, finanțat în cadru POC - Programul Operațional Competitivitate 2014-2020...