19.1 C
Bistrița
miercuri, iulie 24, 2024

FOTO/VIDEO: Târgul de purici și-a deschis porțile, la Muzeul din Bistrița. Ce chilipiruri găsiți aici de cumpărat

Mii de chilipiruri – porțelanuri, electronice, viniluri, tablouri, cărți, articole sportive și decorațiuni – vă așteaptă astăzi, până la ora 18.00, în curtea Muzeului Județean din Bistrița. Voluntarii Clubului Lions au deschis porțile Târgului de Purici.

Aniversare, în acest weekend, pentru Târgul de purici organizat de voluntarii Clubului Lions în curtea Muzeului Județean din Bistrița.

Evenimentul – devenit deja o tradiție pentru comunitatea din oraș – a ajuns la ediția cu numărul 10.

Pe tarabe vă așteaptă mii de gablonțuri, bijuterii, decorațiuni, porțelanuri și veselă. Demnă de vizitat este și secțiunea de cărți – una dintre cele mai bogate și ofertante ale târgului. Nu lipsesc nici articolele sportive, tablourile, bicicletele, trotinetele sau schiurile. În premieră, în acest an și secțiunea de mobilier este mult mai generoasă.

La deschiderea oficială a participat și primarul ales Gabriel Lazany, care a transmis felicitări organizatorilor. I-a asigurat, totodată, de aprecierea și sprinjinul în viitor, mai ales că el însuși este voluntar al Clubului Bistrița Rotary Nosa, cu care Lions derulează deja câteva proiecte.

Președintele în exercițiu al Clubului Lions, Floare Gaftone, a vorbit despre economia circulară și importanța de a refolosi și repara lucruri care nu mai sunt noi.

Târgul de Purici de la muzeu este deschis și în weekend. Sâmbătă, poate fi vizitat între orele 9 – 18.00, iar duminică – între orele 9 – 14.00.

ARTICOLE SIMILARE

1 COMENTARIU

  1. Felicitări domnule primar Lazani ca, ati onorat invitația Clubului Lions.
    Și alții au fost invitați și nu au participat din prea multa răutate și sfidare.
    Sper sa analizați lucrurile cu multa atenție și sa nu va lăsați influențați de comentariile răutăcioase asupra unor persoane din club.
    Un gest frumos și o deschidere spre colaborare asa cum este normal și firesc.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Se fac angajări la MasterFoam Șieu Măgheruș, Crama Veche și Restaurant Arena by Casa EMA

MASTERFOAM Șieu Măgheruș angajează operatori producție și stivuitoriști! Crama Veche are nevoie de administrator, ajutor bucătar și ospătari. Arena by Casa EMA caută elevi dispuși să lucreze în vacanța de vară. NOI locuri de muncă sunt disponibile la Clinica Sanovil, RCB Electro, Delice Pan sau Coroana Grand Hotel. Oferta completă - mai jos: 

FOTO – RESELLUX Bistrița: Piscine de la 199 lei și sute de electrocasnice și SMART TV la SUPER PREȚURI!

La mare căutare sunt piscinele în aceste zile și s-au cam epuizat toate stocurile în Bistrița. Din fericire, RESELLUX Bistrița, din incinta OK Shopping Center, are un stoc generos și prețuri absolut decente.

SUPER PREȚ la noul SUV urban MG ZS, la RUBIN Bistrița: 16.950 Euro – TVA inclus

Ofertă specială, la reprezentanța Rubin Bistrița! Aici ai la dispoziție noul SUV urban MG ZS la un preț fără concurență: 16.950 Euro, TVA inclus.