22 C
Bistrița
marți, iulie 23, 2024

Mai multe direcții din cadrul Primăriei Bistrița și Inspectoratul de Stat în Construcții analizează situația clădirii de pe Titulescu

Astăzi, mai multe direcții din cadrul Primăriei Bistrița și Inspectoratul de Stat în Construcții analizează situația clădirii de la nr. 18, de pe strada Titulescu, unde, aseară, o bucată din plafon s-a prăbușit în fața ușii unei femei care stă în chirie într-o locuință a Primăriei Bistrița încă din anii `80.

Potrivit șefului Serviciului de Protecție Civilă și Voluntariat pentru Situații de Urgență din cadrul Primăriei Bistrița, Irinel Rad, astăzi, la ora 11:30 a fost convocată o comisie de analiză pentru evaluarea stării clădirii de la nr. 18 de pe strada Titulescu din Bistrița.

Participă Inspectoratul de Stat în Construcții, dar și mai multe direcții din cadrul Primăriei Bistrița: serviciul control din cadrul Poliției Locale, reprezentanți ai Direcției Patrimoniu sau ai Direcției de Servicii Publice.

Decizia convocării unei comisii de analiză vine în contextul în care aseară, o femeie de 76 de ani care locuiește într-un spațiu al Primăriei Bistrița din clădirea de la nr. 18, de pe Titulescu a fost izolată în casă, de o bucată de plafon care a căzut în fața ușii sale.

Nu este prima dată când se prăbușesc bucăți din clădirea respectivă. În urma unui incendiu care a avut loc în 2019, s-a mai prăbușit o parte din clădire, iar Primăria Bistrița a restricționat atunci accesul și a proptit pereții cu niște schele.

Bistrițeanul.ro a prezentat pe larg situația într-un material pe care-l puteți citi mai jos:

FOTO PERICOL pe Titulescu! Ruinele caselor care aparțin Primăriei Bistrița stau să se prăbușească peste chiriași și proprietari

Bistrițeanul.ro așteaptă cu interes concluziile și măsurile luate în acest caz.

 

Bianca SARA
Bianca SARA
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

2 COMENTARII

  1. Ce sã analizați idioților dupã ce s-a prãbușit? Mormanu de moloz?! Înainte de a se prãbuși trebuia fãcutã analiza! Prea ocupați cu highlifool din Bistrița așa-i?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Se fac angajări la MasterFoam Șieu Măgheruș, Crama Veche și Restaurant Arena by Casa EMA

MASTERFOAM Șieu Măgheruș angajează operatori producție și stivuitoriști! Crama Veche are nevoie de administrator, ajutor bucătar și ospătari. Arena by Casa EMA caută elevi dispuși să lucreze în vacanța de vară. NOI locuri de muncă sunt disponibile la Clinica Sanovil, RCB Electro, Delice Pan sau Coroana Grand Hotel. Oferta completă - mai jos: 

FOTO – RESELLUX Bistrița: Piscine de la 199 lei și sute de electrocasnice și SMART TV la SUPER PREȚURI!

La mare căutare sunt piscinele în aceste zile și s-au cam epuizat toate stocurile în Bistrița. Din fericire, RESELLUX Bistrița, din incinta OK Shopping Center, are un stoc generos și prețuri absolut decente.

SUPER PREȚ la noul SUV urban MG ZS, la RUBIN Bistrița: 16.950 Euro – TVA inclus

Ofertă specială, la reprezentanța Rubin Bistrița! Aici ai la dispoziție noul SUV urban MG ZS la un preț fără concurență: 16.950 Euro, TVA inclus.