2.4 C
Bistrița
sâmbătă, aprilie 20, 2024

FOTO/VIDEO: TRAGEDIE pe Bulevardul Decebal! Pompierii au intervenit cu scara, la etajul patru

O bistrițeancă a sunat la 112 cerând ajutor pompierilor, după ce soțul ei nu-i răspundea. Echipajul ISU BN de intervenție la înălțime a ajuns rapid în zonă, dar din păcate, a fost prea târziu.

Un apel la 112 solicita intervenția, de urgență, la ultimul etaj al blocului aflat pe Bulevardul Decebal, vizavi de magazinul Atlantis.

O bistrițeancă a explicat că soțul ei nu-i mai răspunde, și, cum are probleme cu inima, se teme de ce e mai rău.

Echipaje ale ISU BN, printre care și cel cu scara pentru intervenție la înălțime, dar și poliția, au ajuns de urgență în zonă.

Pompierii au urcat până la ultimul etaj, cu scara, au spart geamul și au intrat în casă.

Din nefericire, bărbatul în vârstă de aproximativ 60 de ani a fost găsit…spânzurat. Nu s-a mai putut face nimic pentru el, decât să se declare decesul.

Se pare că bărbatul era decedat de ieri.

 

 

 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Se fac angajări la Crama JELNA, Clinica Sanovil și RCB Electro

Crama JELNA are nevoie de bucătar, ajutor bucătar și personal curățenie. Clinica Sanovil caută fiziokinetoterapeut, economist, asistent medical generalist. Noi locuri de muncă sunt disponibile la ROMBAT, RCB Electro, STEWO Năsăud și Aquabis. 

Se fac angajări la Stewo Năsăud și Supercom! Se caută secretară cu abilități de contabilă și operator în Sânmihaiu de Câmpie

Societate comercială din Sânmihaiu de Câmpie angajează secretară cu abilități de contabilă și operator introducere date. Noi locuri de muncă sunt disponibile la ICPE Bistrița și Restaurant Hotel Coroana. Supercom are nevoie de conducători auto și mecanici, dar și muncitori necalificați. 

Mobilă nouă, fără defecte! Calitate germană, prețuri excelente! Mobilă Outlet Gherla oferă un discount de 10% cititorilor noștri la toate piesele de mobilier! Oferta...

Mobilă Outlet Gherla aduce pe piața din România mobilă nouă, sigilată și de cea mai înaltă calitate, de la furnizori consacrați din Germania. Aici găsiți o gamă variată de mobilier pentru toate încăperile locuinței, la prețuri mult mai mici față de prețul de catalog al furnizorilor.