22.8 C
Bistrița
sâmbătă, august 13, 2022

FOTO: Jandarmii au ”devenit” pompieri, după ce o mașină s-a aprins în mers

Un șofer a tras rapid mașina pe dreapta, de sub capotă ieșind fum. Când a ridicat capota, flăcările au izbucnit cu putere. Un echipaj de jandarmi aflat în patrulare în zonă a oprit și intervenit prompt, reducând astfel pagubele.

Un șofer care circula pe direcția Bistrița Viișoara a tras brusc de volan dreapta. În spatele său, un echipaj de jandarmi, în patrulare.

Când mașina a oprit, au văzut că de sub capotă iese fum. Șoferul s-a dat jos din autoturism și a deschis capota, moment în care flăcările au izbucnit.

Jandarmii au oprit și ei autoturismul în care se aflau și au sărit în ajutor cu extinctoare, reușind să oprească flăcările.

Spiritul de observație și intervenția rapidă a jandarmilor bistrițeni aflați într-o acțiune de patrulare pe drumul de centură al municipiului Bistrița, au condus la evitarea extinderii unui incendiu izbucnit la un autoturism aflat în trafic. În timp ce se aflau pe sensul de mers Bistrița-Viișoara în apropierea unei benzinării, echipajul a observat că autoturismul din față a tras brusc pe dreapta, iar de sub capota acestuia ieșea un fum gros. Când proprietarul a deschis capota, flăcările au izbucnit reprezentând un real pericol atât pentru bărbatul în cauză cât și pentru ceilalți participanți la trafic, cu atât mai mult cu cât evenimentul s-a produs în apropierea unei stații de alimentare cu carburanți. Imediat jandarmii au oprit și au intervenit rapid și eficient cu un extinctor în sprijinul bărbatului, reușind să stingă la timp flăcările care ar fi putut produce potențiale pagube sau chiar victime” transmit reprezentanții IJJ BN.

Erau în patrulă și au simțit miros puternic de combustibil de la mașina din fața lor. După puțin timp, șoferul mașinii a tras pe dreapta, pe Calea Clujului. Au fugit repede până la benzinăria din apropiere și cu stingătoarele de acolo au stins rapid incendiul, care deja se manifesta cu flacără la compartimentul motor al autoturismului. Șoferul este în afara oricărui pericol, iar autoturismul va putea fi repus in circulație după reparațiile necesare! Ești sunt jandarmii bistrițeni care au dat dovadă de prezență de spirit, promptitudine și solicitudine! Mulțumim, camarazi !” au scris cei de la ISU BN pe pagina lor de Facebook.

 

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

6 sfaturi ca să aveți grijă de o minge de fotbal

Folosită în mod corespunzător, mingea de fotbal poate rezista ani de zile. În mod necorespunzător, s-ar...

PRO COMPRESOARE, soluția ta pentru problemele cu filtrul de particule, s-a mutat în casă nouă

Echipa PRO COMPRESOARE, soluția ideală pentru cei care au probleme cu filtrul de particule, s-a mutat...

Noi locuri de muncă, disponibile la Leoni Bistrița, Crama Veche, Sanovil și Gelateria Aniela

Se fac angajări la LEONI Bistrița! Restaurantul Crama Veche are nevoie de barman și ospătar. Clinica...