12.6 C
Bistrița
joi, martie 23, 2023

FOTO/VIDEO: Trandafiri uriași, cutii cu flori și mesaje dragoste scrise pe turtă dulce pentru cei îndrăgostiți, numai la Euforia Floral Boutique

Cine nu simte nevoia de dovezi de dragoste în timpul pandemiei? Toată lumea, iar Valentine’s Day e ocazia perfectă pentru a ne arăta bucuria de a fi iubiți. Iar dacă sunteți în căutarea unui cadou original, musai să treceți pragul Euforia Floral Boutique, florăria de la intrarea în magazinul Kaufland, de pe Bulevardul Independenței din Bistrița. Veți găsi cutii cu flori cu mesaje de dragoste dulci, scrise pe turtă dulce, sau cu sertare secrete în care se ascund bucăți de ciocolată rafinată, ori trandafiri uriași și multe alte surprize care să vă bucure sufletul.

Fiecare sărbătoare are alături florile, iar când e vorba de sărbătoarea dragostei, Valentine’s Day, important e și mesajul care le însoțește. La Euforia Floral Boutique, fiecare sărbătoare sau eveniment care cere flori, este atent pregătit, din timp. Cu câteva zile înainte, artiștii floriști de aici se pun pe treabă și se pregătesc să surprindă încă o dată.

Surpriza acestui an de Valentine’s Day de la Euforia Floral Boutique sunt aranjamentele florale cu mesaje de dragoste scrise pe turtă dulce, făcute special pentru această ocazie de patiserii băcăniei Cuptorul lu buna, de pe Bulevardul Independenței, lângă Telekom. Așadar, dacă alegeți unul dintre buchetele cu inimioare de turtă dulce nu doar că veți surprinde cu un cadou inedit, dar susțineți și producătorii locali, oferind un buchet de flori lucrat cu migală de artiștii floriști locali și îndulcit cu turtă dulce, totul Produs în Bistrița-Năsăud.

Și nu e singura surpriză de Valentine’s Day pregătită de Euforia Floral Boutique. Trandafiri uriași, de peste un metru, ar putea duce mesajul vostru de dragoste, sau ați putea alege o cutie în care declarația voastră de dragoste este scrisă din flori, trandafiri roșii sau aranjamente din flori viu colorate. Mai găsiți cutii cu flori și ciocolată fină ori cutii care au un sertar secret ce ascunde mici răsfățuri dulci sau, poate, un mic cadou pe care îl puteți așeza acolo.

Buchete de flori în formă de inimă sau decorațiuni de perete în formă de inimă ornate cu flori naturale sau artificiale, trandafiri criogenați care vor păstra mesajul vostru de dragoste mulți ani de acum încolo tot pe rafturile Euforia Floral Boutique vă așteaptă. Iar dacă cumva sunteți departe și nu puteți înmâna personal buchetul de flori de Valentine’s Day puteți comanda și plăti cu cardul pe www.euforiaonline.ro.

Astăzi, florăria de la intrarea din magazinul Kaufland de pe Bulevardul Independenței din Bistrița este deschisă până la ora 21.00, iar mâine, între orele 08.00 – 21.00. Mai multe imagini cu aranjamente florale semnate Euforia Floral Boutique găsiți pe pagina lor de Facebook sau pe Instagram.

 

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Easy Solution Bistrița – servicii profesionale de curățenie pentru firme și instituții

Lasă grija curățeniei biroului, firmei sau halei pe mâna celor de la Easy Solution: Specializați în...

Clinica Sanovil angajează infirmieră, IMP România are nevoie de operatori și Șef linie producție

Clinica Sanovil are nevoie de infirmieră și muncitor întreținere. IMP România (fosta Netex) caută un Șef...

Delicioasa înghețată de la Gelateria Aniela o găsiți și la magazinul de pe Calea Moldovei!

N-au mai avut răbdare să se încălzească afară, așa că au deschis și magazinașul din partea...