18.7 C
Bistrița
luni, mai 27, 2024

FOTO/VIDEO Trotuarele de pe Gen. Grigore Bălan și Bistricioarei, sparte la scurt timp după pavare, din cauza unui cablu

Trotuarele de pe Bulevardul General Grigore Blan și strada Bistricioarei sunt sparte, la scurt timp după ce au fost pavate. Constructorul MIS Grup a fost nevoit să spargă trotuarele din cauza unui cablu, care, se pare, ar asigura managementul traficului și comunicarea dintre stațiile de autobuz.

La scurt timp după ce a pavat troturele de pe Bulevardul General Grigore Bălan și strada Bistricioarei, construtorul MIS Grup s-a apucat să spargă pavajul. De vină, se pare, ar fi un cablu de curent, necesar pentru managementul traficului.

Practic, stațiile de autobuz vor fi legate între ele cu fibră optică, pentru a putea comunica între ele, iar călătorii să poată afla din stație în cât timp ajung autobuzele.

Lucrările fac parte din proiectul de mobilitate urbană Linia Verde, finanțat din fonduri europene. Acesta presupune reabilitare traseului Unirea – Calea Moldovei – Gen. G. Bălan – Bistricioarei – Piața Petru Rareș – Piața Unirii – Dornei, Gh. Șincai – Independenței – Libertății – Viișoara.

Acesta va fi operat cu vehicule electrice și va include stații de încărcare, mentenanță și un dispecerat pentru managementul traficului.

 

 

 

 

Bianca SARA
Bianca SARA
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

1 COMENTARIU

  1. Nu numai. La fel e și în zona Decebal / Andrei Mureșanu și probabil urmează și alte zone. Dacă asfaltul nou turnat e spart de ce nu ar fi și trotuarele sau pistele de bicicleta

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

BISTRIȚA: S-a deschis We Fit Club, pe str. Alba Iulia! 1100 mp cu aparate performante de fitness, clase de kangoo jumps sau bodypump

Cea mai nouă, probabil cea mai modernă sală de fitness, singura desfășurată pe 1100 mp s-a...

Descoperă Mercedes me Service

Știai că: Aplicația Mercedes me Service îți oferă asistență digitală în toate problemele legate de service?

Materom: Ofertă de primăvară pentru călătorii confortabile și mult mai sigure

A venit în sfârșit primăvara și este momentul potrivit pentru începuturi proaspete și noi aventuri. Descoperă frumusețea naturii care ne trezește la viață, din spatele volanului modelului tău Mercedes-Benz preferat – un companion excelent pentru călătorii pline de experiențe incitante!