13.2 C
Bistrița
marți, aprilie 16, 2024

Frumoasă de Paşti… cu preţul unui dosar penal!

Și-a dorit să fie frumoasă de Paști, iar pentru asta nu s-a ferit să „calce strâmb”: o femeie de 33 de ani din Bistriţa s-a dus la cumpărături zilele trecute, într-un hipermarket din Bistrița, a ales produsele dorite de pe rafturile magazinului, dar în loc să le pună în coşul de cumpărături, le-a ascuns în buzunarele hainei…

Femeia a încercat să sustragă de pe rafturi mai multe produse cosmetice, fără să se deranjeze să le mai achite la casa de marcat.

Jandarmii au întocmit pe numele ei actele de sesizare pentru infracţiunea de furt, conform art. 228 Cod Penal, acte care au fost înaintate Poliţiei pentru continuarea cercetărilor – precizează Compartimentul Informare, Relaţii Publice şi cu Publicul din cadrul Jandarmeriei Bistrița.

Sancţiuni de peste 3.000 de lei, aplicate de jandarmi pe perioada sărbătorilor

 Tulburarea ordinii publice, cerșetoria, adresarea de cuvinte și expresii jignitoare, consumul de băuturi alcoolice în spațiul public neamenajat şi refuzul declinării identităţii în fața agentului constatator – sunt faptele constatate și sancționate de jandarmi în ultimele zile ale sărbătorilor pascale, în municipiul Bistrița, dar și la Năsăud, Sîngeorz-Băi și Beclean.

În conformitate cu prevederile legii nr. 61 din 1991 pentru sancționarea faptelor de încălcare a unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice, jandarmii au fost nevoiți să-i sancționeze pe cei care nu au respectat legea. Totalul sancţiunilor aplicate se ridică la 3.400 de lei.

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Se fac angajări la Crama JELNA, Clinica Sanovil și RCB Electro

Crama JELNA are nevoie de bucătar, ajutor bucătar și personal curățenie. Clinica Sanovil caută fiziokinetoterapeut, economist, asistent medical generalist. Noi locuri de muncă sunt disponibile la ROMBAT, RCB Electro, STEWO Năsăud și Aquabis. 

Se fac angajări la Stewo Năsăud și Supercom! Se caută secretară cu abilități de contabilă și operator în Sânmihaiu de Câmpie

Societate comercială din Sânmihaiu de Câmpie angajează secretară cu abilități de contabilă și operator introducere date. Noi locuri de muncă sunt disponibile la ICPE Bistrița și Restaurant Hotel Coroana. Supercom are nevoie de conducători auto și mecanici, dar și muncitori necalificați. 

Mobilă nouă, fără defecte! Calitate germană, prețuri excelente! Mobilă Outlet Gherla oferă un discount de 10% cititorilor noștri la toate piesele de mobilier! Oferta...

Mobilă Outlet Gherla aduce pe piața din România mobilă nouă, sigilată și de cea mai înaltă calitate, de la furnizori consacrați din Germania. Aici găsiți o gamă variată de mobilier pentru toate încăperile locuinței, la prețuri mult mai mici față de prețul de catalog al furnizorilor.