11 C
Bistrița
luni, martie 27, 2023

Bistrițean prins de polițiști după nouă furturi din magazine

Un bistrițean de 38 de ani a fost prins de polițiști după ce a furat din magazine și dintr-o piață. A fost reținut pentru 30 de zile în arestul IPJ BN.

Polițiștii bistrițeni au prins un bărbat din Bistrița, în vârstă de 38 de ani, care a furat din mai multe locuri încă din 2021. Până când a fost prins, bistrițeanul a reușit să comită nu mai puțin de nouă furturi.

În octombrie 2021, a furat dintr-un magazin din Bistrița. După un an, a furat din alte cinci magazine din Bistrița, dar și dintr-o piață. Anul acesta, în luna ianuarie, a furat din alte două magazine, iar în final a fost prins. Bărbatul a fost reținut de polițiști pe 4 februarie în baza dosarului penal.

Nu a furat lucruri de valoare, iar din cele nouă furturi, prejudiciul estimat a fost de 600 de lei. Banii s-au întors la păgubiți.

Bărbatul a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Bistrița care a dispus plasarea sub control judiciar pentru 60 de zile, până la data de 05.04.2023 inclusiv. Cercetările sunt continuate de către polițiștii Biroului de Investigații Criminale pentru documentarea faptei sub toate aspectele ei.

„La data de 4 februarie 2023, în urma probelor administrate într-un dosar penal aflat în instrumentarea Biroului de Investigații Criminale Bistrița, polițiștii au dispus reținerea pentru 24 de ore, a unui bărbat de 38 de ani, din Bistrița, bănuit de comiterea a 9 furturi.

În urma investigațiilor efectuate, polițiștii au stabilit faptul că, la data de 8 ianuarie 2023, acesta ar fi sustras bunuri din două magazine din Bistrița. Totodată, în perioada iulie-octombrie 2022 ar mai fi sustras bunuri din alte 5 magazine, precum și dintr-o piață agroalimentară, iar în luna octombrie 2021 ar fi sustras dintr-un magazin din Bistrița. Prejudiciul total estimat este de aproximativ 600 de lei, recuperat în totalitate”, a comunicat Inspectoratul pentru Situații de Urgență Bistrița-Năsăud.

ARTICOLE SIMILARE

3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Mâine se deschide AmaZone Bistrița, primul magazin cu produse resigilate sau lichidări de stoc Amazon, din județ!

Peste 1.000 de produse, cu reduceri de 50 %, îi așteaptă mâine pe bistrițeni la AmaZone...

Un nou magazin ZOO Hobby, în Ștefan cel Mare, lângă Cotidian

Bistrițenii  din partea de sus a orașului au de acum un magazin destinat animăluțelor lor de...

Easy Solution Bistrița – servicii profesionale de curățenie pentru firme și instituții

Lasă grija curățeniei biroului, firmei sau halei pe mâna celor de la Easy Solution: Specializați în...