12.8 C
Bistrița
marți, mai 28, 2024

Gabriel Lazany: „Bistrița nu mai trebuie să fie bătaie de joc. Dacă ne lăudăm că vopsim niște treceri de pietoni suntem de râsul curcilor”

Prezent la Bistrițeanul Live, candidatul PSD la Primăria Bistrița, Gabriel Lazany spune că Bistrița nu mai trebuie să fie bătaia de joc a altora din cauza unor investiții neinspirate sau a modului cum comunica reprezentanții municipalității. Acesta a dat exemplu ultima postare a primarului Ioan Turc, care bifa ca realizare vopsirea trecerilor de pietoni de pe strada Gheorghe Șincai.

Candidatul PSD la Primăria Bistrița, Gabriel Lazany a fost prezent la Bistrițeanul Live, unde a vorbit despre problemele pe care le au bistrițenii, dar și cum pune problema actuala administrație locală.

Acesta a taxat dur postările de pe rețelele de socializare ale primarului Ioan Turc, care  bifa ca realizare vopsirea trecerilor de pietoni de pe strada Gheorghe Șincai, care este parte din proiectul Linia Verde de Transport.

„Nu putem să ne lăudăm cu o trecere de pietoni. Dacă acestea sunt lucrurile cu care noi vrem să ne facem campanie electorală…Nu cred că Bistrița mai trebuie să fie subiect de bătaie de joc. Haideți să vorbim serios și să tratăm Bistrița așa cum se cuvine, cu respect. Dacă noi ne dăm mari acum că am vopsit o trecere de pietoni suntem de râsul curcilor, suntem triști. Cu asta ne lăudăm noi în Bistrița, în secolul XXI?”, a precizat Gabriel Lazany.

Emisiunea la care a fost prezent Gabriel Lazany o puteți urmări mai jos:

Bianca SARA
Bianca SARA
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

3 COMENTARII

  1. Bătaie de joc a guvernanților a fost și este (ce a mai rămas ) din industria României. Astfel din producători am devenit importatori. Cât privește nivelul de trai unii dintre compatrioții noștrii trăiesc ca în Monaco iar alții ca în Bangladesh…

  2. Nu am vazut pana acum nici un post de radio sau televiziune, sau chiar pe candidat insusi, sa spuna de ce si-a depus candidatura la Primaria Bistrita.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

RCB Electro caută inginer electronist și electrician întreținere, Patiseria Sweet IRIS are nevoie de vânzătoare

RCB ELECTRO 97 Bistrița, producător de cabluri electrice, angajează pe perioadă nedeterminată inginer electronist și electrician întreținere. Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională. NOI locuri de muncă la Aquabis, Fan Courier și Clinica Sanovil:

BISTRIȚA: S-a deschis We Fit Club, pe str. Alba Iulia! 1100 mp cu aparate performante de fitness, clase de kangoo jumps sau bodypump

Cea mai nouă, probabil cea mai modernă sală de fitness, singura desfășurată pe 1100 mp s-a...

Descoperă Mercedes me Service

Știai că: Aplicația Mercedes me Service îți oferă asistență digitală în toate problemele legate de service?