25.8 C
Bistrița
joi, iulie 29, 2021

Gala Femeilor Solidare, la Năsăud: Implicarea și respectul față de cei din preajmă sunt vii și funcționale

Duminică, 1 aprilie  2018, într-o zi de mare însemnătate, adică de Florii, la Casa de cultură „Liviu Rebreanu” din Năsăud, începând cu orele 18:00, va avea loc prima ediție a evenimentului „Gala Femeilor Solidare”. Intrarea este liberă, iar evenimentul este dedicat acelor persoane care, prin exemplul personal, jertfind resurse, își asumă rolul de a se implica în problemele celor nevoiași, aflați în suferință sau care au nevoie de suportul comunității.

Aceste doamne, ca și multe altele rămase în anonimat, dovedesc că voluntariatul, implicarea și respectul față de cel din preajmă sunt vii și funcționale, într-o societate care are nevoie de schimbarea mentalităților. Vor fi premiate femeile simbol ale comunității, cu scopul de a răspândi tuturor puterea exemplului, de a împărtăși între noi aceste experiențe și de a prinde curaj într-un asemenea demers.

„Gala Femeilor Solidare” se bucură de prezența grupului Brio Sonores, câștigătorii show-ului „Românii au Talent”, ediția a IV-a și va fi prezentată de actorul Andrei Duban.

„Prezența dumneavoastră în sală ar aduce un plus de bucurie și de valoare întâlnirii noastre! Vă așteptăm cu drag…”, anunță organizatorii.

Gala Femeilor Solidare este organizată de Asociația „Mereu-Împreună”, Primăria orașului Năsăud, Casa de Cultură „Liviu Rebreanu” Nasăud, cu sprijinul Centrului Național de Informare și Promovare Turistică Năsăud și a Centrului de Voluntariat Năsăud, cu ajutorul sponsorilor S.C. Stewo-Plastic Prod SRL, S.C. Intex SA, SC.Dimex 2000 Company SRL, SC Blacteea Com SRL, Farmacia Someșana, SC Open Consult SRL, SC Marecom Confecții SRL, Protopopiatul Ortodox Năsăud, Florăria Eco Flowers Boutique, SC Axa NC, Comexim SRL, Soundtechnik și Isabeli Atelier.

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Filexpo – Noul Centru comercial cu capital 100% Bistrițean. Va face diferența!

Deschidere va avea loc joi,  29 iulie h 11. Managerul  de comunicare al Filexpo, declară : “Inițial...

FOTO/VIDEO: ”Arome din Călimani” vinde, usucă și congelează afine de pădure pentru cofetării și restaurante! Povestea unei afaceri de familie

Gustul pădurii -  fresh, congelat sau uscat - ajunge acum în cofetării, restaurante sau pe mesele...