19.7 C
Bistrița
marți, iulie 27, 2021

EXCELENT! Dan Coman și Radu Afrim au cucerit juriul Galei Uniter. „Inimă și alte preparate din carne” – Cel mai bun spectacol realizat în pandemie

”Inimă și alte preparate din carne”, de Dan Coman, în regia lui Radu Afrim a cucerit juriul Galei UNITER 2021. Piesa a primit premiul pentru ”Cel mai bun spectacol”.

Premiul câștigat de bistrițeni, la Gala UNITER 2021 a fost înmânat de către ministrul Culturii, Bogdan Gheorghiu.

Teatrul a demonstrat rezilienţă în această perioadă. Am tot văzut, ați premiat și o scenă digitală, am auzit oameni care se pregăteau să facă proiecte live aici pe scândură şi până la urmă au ajuns să facă proiecte de teatru radiofonic.”, a precizat acesta.

Directorul Teatrului Național ”Marin Sorescu” din Craiova, Alexandru Boureanu, a fost cel care a ridicat premiul primit de bistrițeni.

Felicitări colegilor mei care în ultimii cinci ani au contribuit la acest premiu. Este un rezultat al trupei de actori, a tehnicienilor, a faptului că Radu Afrim este angajatul nostru…Știți cât a costat acest spectacol? A costat 6.000 de euro. Acesta este un spectacol care a costat 6.000 de euro în condiții pandemice și ne-am descurcat și vorbește despre pandemie. Aceasta este reziliența! ”, a transmins directorul Alexandru Boureanu.

În plină pandemie, cei doi bistrițeni, Dan Coman – scriitor și Radu Afrim – regizor, și-au pus la încercare genialitatea creativă și au săvârșit un proiect cultural de mare valoare.

Am scris textul pentru spectacolul ăsta cu uriașă plăcere. Nu îmi vine să cred că tocmai a luat premiul UNITER pentru cel mai bun spectacol. Felicitări, Radu Afrim” Bravo, Irina Moscu! Fabuloși actorii Teatrului Național din Craiova!”, a scris autorul Dan Coman, pe pagina sa de pe Facebook.

 

 

 

 

 

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

FOTO/VIDEO: ”Arome din Călimani” vinde, usucă și congelează afine de pădure pentru cofetării și restaurante! Povestea unei afaceri de familie

Gustul pădurii -  fresh, congelat sau uscat - ajunge acum în cofetării, restaurante sau pe mesele...

Super cool, vara asta, la IANA Optic: Ai câte perechi de ochelari vrei, într-una singură!

Ai nevoie de ochelari de vedere, dar ai vrea și ochelari de soare cu dioptrii și...