11.7 C
Bistrița
sâmbătă, octombrie 8, 2022

Gala UNITER i-a lăsat reci pe bistrițeni! Scaunele au rămas goale în fața Palatului Culturii

Publicul bistrițean, marele absent de la Gala Uniter, eveniment organizat astăzi de Palatul Culturii și susținut financiar de Primăria Municipiului Bistrița.

Scaunele alocate publicului bistrițean în fața Palatului Culturii au rămas goale, oamenii nefiind așa de onorați, cum era convins primarul Ioan Turc, să stea LÂNGĂ covorul roșu, „îmbrăcați frumos că se filmează”.

Doar câteva zeci de oameni au ales să ia parte la eveniment și să privească evenimentul pe ecranele de la intrare.
Trei rânduri din fața Palatului Culturii unde erau așezate scaune erau destinate invitaților, însă nici măcar aceștia nu și-au făcut apariția.

Cu cât timpul trecea, publicul se împuțina și mai tare, astfel că după o oră mai erau în față puțin peste 20-30 de persoane.
Un alt loc de unde a putut fi urmărit evenimentul a fost amenajat în Centrul Vechi, la intrarea pe pietonal, unde a fost amplasat un ecran uriaș. Din păcate, nimeni în fața lui.

Nu știm care a fost atmosfera în interior, presa locală nefiind invitată la eveniment.
Din exterior asta s-a văzut, un interes al bistrițenilor direct proporțional cu respectul arătat de organizatori iubitorilor de teatru din oraș.

ARTICOLE SIMILARE

6 COMENTARII

 1. La cum arata orasul – tot o groapa si un sant, ti-e si scârba sa mai iesi din casa, despre ce chef de cultura mai vorbim?!?
  Poate îi spune asta cineva si turcului care a reusit sa aduca urbea la stadiul de Ucraina.

  Apropo, cartierele Bistritei apartin tot de oras, poate-si suna primarul prietenii carora le-a dat contracte si mai taie din balariile de pe marginea drumului, ca e totusi luna iulie si imediat ne trezim ca vine toamna cu ierburi ca-n savana.
  Un chibrit mai lipseste pe caldurile astea…..

 2. Bistritenii s-au saturat de papagali.
  Pentru ce sa stea in canicula? Sa vada pseudointelectualii cum isi dau besini?
  Ce vedem este prapastia intre realitatea pe care o percep cei ce se cred elite si realitatea oamenilor de rand.
  O prapastie creata de “elite”, care in loc sa il traga dupa ei si pe omul de rand, prin educatie si cultura reala, au creat o bula de care doar lor le pasa.
  Problema e ca bula lor e alimentata de banii nostri, pentru ca ei, precum primarul nostru brav, nu au produs in viata lor nimic.

 3. Intr-un oras în care singurele evenimente culturale au fost pana acum asa zise recitale de muIca populara și dansuri populare ca doar asta vindea Palatul Culturii, e greu sa ne mobilizam la ceva ce nu înțelegem pentru ca nu am avut parte de ele…..educația se face în timp!!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Beclenarul care ajută bistrițenii să-și transforme fructele din livadă în suc 100% natural. Totul a pornit de la un utilaj mic, în propriul garaj

Cei care vor ca fructele din propria livadă să se transforme într-un suc delicios și sănătos...

Cum îți pot schimba rezultatele la loterie viața?

Oamenii rămân deseori la un loc de muncă foarte mult timp din cauza dorinței de bani....

ROMBAT angajează Key Account Manager și IT SAP Analyst. NOI locuri de muncă, în Bistrița

ROMBAT angajează Key Account Manager, operatori producție și IT SAP Analyst. Noi locuri de muncă sunt...