10.1 C
Bistrița
marți, mai 17, 2022

Gălățeanul ce a făcut praf mai multe mașini în zona Han, după gratii! Ce au mai descoperit oamenii legii:

Un gălățean a făcut praf câteva mașini în zona Han, după ce s-a urcat la volan, deși era băut și nici nu deținea permis de conducere. Ceea ce au mai descoperit polițiștii au determinat instanța să-l trimită 30 de zile după gratii.

Un tânăr de 21 de ani din Tecuci, județul Galați, s-a urcat la volanul unei mașini și a condus, beat fiind și neavând permis de conducere.

În prima fază, oamenii legii i-au întocmit dosar penal și l-au amendat pentru încălcarea ordonanțelor Militare.

FOTO – Peripețiile penale ale unui gălățean, la Bistrița. Cât l-au costat aventurile nocturne:

 

În urma extinderii cercetărilor însă, polițiștii au mai descoperit alte infracțiuni. Așa că instanța l-a trimis după gratii pentru 30 de zile.

„La data de 14 aprilie a.c., polițiștii Biroului Rutier au dispus reținerea pentru 24 de ore a unui tânăr de 21 de ani, din Tecuci, județul Galați, cercetat pentru conducere cu alcoolemie, conducere fără permis și furt în scop de folosință. În aceeași zi, a fost prezentat Judecătoriei Bistrița care a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile. Din cercetările și verificările efectuate în dosarul penal întocmit la data de 13 aprilie, de către polițiștii Biroului Rutier, a reieșit faptul că acesta, profitând de faptul că îl cunoștea pe proprietarul autoturismului, i-ar fi solicitat cheile pentru a-și pune la încărcat telefonul. Ulterior, deși nu avea permis de conducere și se afla sub influența alcoolului, a condus autoturismul respectiv pe o stradă din Bistrița, a acroșat mai mulți stâlpi de separare a sensurilor de mers, după care a lovit trei autoturisme parcate. Continuă cercetările în acest caz polițiștii Biroului Rutier Bistrița”, explică reprezentanții IJJ BN.

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

CE faci cu cel mic în vacanța de vară? Îl duci la Ianiki: distracție, ateliere, explorare, excursii!

Vine vacanța de vară și acest lucru îngrozește părinții care NU au soluții cu cine să-și...

Bărbații cu stil din Cluj, îmbrăcați de doi bistrițeni, care se impun pe piața clujeană cu brandul exlusivist TORRES Cerimonia

Simion și Ramona Creța, care deja s-au impus pe piața bistrițeană a vestimentației de ocazie aduc...

Frasinul a semnat astăzi cel mai mare contract pentru reabilitarea unui drum județean din Sălaj, de peste 100 milioane lei

Compania bistrițeană Frasinul a semnat astăzi un contract de peste 100 milioane lei (23 de milioane...