3.8 C
Bistrița
marți, martie 28, 2023

Gameri din Bistrița-Năsăud, acum aveți ocazia să vă spuneți părerea! La Gaming Video Awards

80 de creatori de conținut de gaming locali concurează pentru votul publicului, până pe 19 octombrie, la Gaming Video Awards. Evenimentul este o șansă, practic, pentru cei mai buni și responsabili creatori de conținut de gaming din țară!

Nume importante ale scenei de gaming din România precum Ovvy, Mitzuu, Maximilian Ioan, Jaxi, Antonia Nuckle sau Mădălin s-au înscris la prima ediție a Gaming Video Awards connected by Vodafone.

Competiția îi premiază pe creatorii care oferă comunităților lor de pe platformele YouTube și Twitch conținut de gaming de calitate. S-a ajuns la etapa în care publicul de pretutindeni poate să-și voteze favoriții.

Gaming Video Awards fiind competiției poate fi urmărită AICI.

Evenimentul dorește să ofere recunoaștere acelor creatori care propun publicului lor nu doar energie debordantă și pricepere în jocurile video, ci și un discurs corect, live-uri și video-uri de calitate și, nu în ultimul rând, o atitudine pozitivă.

Acești creatori pot deveni repere pentru generații de tineri, creând în platformele lor spații sigure de entertainment și dialog despre pasiunea lor comună: gaming-ul.

Cele 277 de video-uri înscrise se regăsesc în 16 categorii ale Gaming Video Awards. 

 • Cel mai bun video de gaming,
 • Cel mai bun live stream,
 • Newcomer of the year,
 • Cea mai bună serie de Let’s Play
 • Cel mai bun video al unei creatoare de conținut,
 • Cel mai bun conținut de gaming tech,
 • Cel mai bun conținut de MOBA,
 • Cel mai bun conținut de Sports Games,
 • Cel mai bun conținut de Battle Royale,
 • Cel mai bun conținut de Tactical Shooters,
 • Cel mai bun conținut axat pe jocurile populare – Brawl Stars, Fortnite, Minecraft, CS:GO și Call of Duty 
 • Cel mai bun conținut kids friendly.

Era nevoie să existe un astfel de eveniment în România. Asta pentru că vrem ca împreună să setăm și să recunoaștem standarde într-un moment în care conținutul video online tinde să fie mult mai consumat de către publicul tânăr, prin comparație cu cel oferit de canalele media tradiționale.

Este prima ediție a unui eveniment pe care îl vom organiza anual și pe care îl vom îmbunătăți și îmbogăți de la o ediție la alta. Am ales un juriu puternic care să ne ajute în definirea criteriilor. Aceste criterii vor sta și la baza primei ediții a Romanian Video Awards pe care ne propunem să o organizăm în 2021. Aici vor fi incluse cele mai populare arii de conținut video – de la travel și food la auto sau tech”, a explicat Tudor Dăescu, organizatorul Gaming Video Awards.

În zilele ce urmează, gamerii pot vota atât creatori de gaming cu comunități mari precum ZaSami, Gannicus, AlexaTV, Tedereu, Theo, Bobospider sau Werty dar îi pot încuraja cu un vot și pe creatorii aflați la început de drum, precum Ana-Maria Simion , laylow48 sau EnigmAndrei.

Etapa votului publicului se încheie pe 19 octombrie, urmând ca nume importante ce activează în gaming, media, comunicare și marketing să jurizeze cele mai bune 5 propuneri ale publicului pentru fiecare categorie.

Gala de premiere va avea loc online, în 6 noiembrie.

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Mâine se deschide AmaZone Bistrița, primul magazin cu produse resigilate sau lichidări de stoc Amazon, din județ!

Peste 1.000 de produse, cu reduceri de 50 %, îi așteaptă mâine pe bistrițeni la AmaZone...

Un nou magazin ZOO Hobby, în Ștefan cel Mare, lângă Cotidian

Bistrițenii  din partea de sus a orașului au de acum un magazin destinat animăluțelor lor de...

Easy Solution Bistrița – servicii profesionale de curățenie pentru firme și instituții

Lasă grija curățeniei biroului, firmei sau halei pe mâna celor de la Easy Solution: Specializați în...