16.8 C
Bistrița
sâmbătă, iunie 15, 2024

Gata cu protestul! Magistrații reiau judecarea cauzelor

Magistrații Tribunalului Bistriţa-Năsăud au decis ca, începând de astăzi, să suspende protestul și să reia judecarea cauzelor – a anunțat Biroul de Informare şi Relaţii Publice din cadrul instituției.

Începând de astăzi, la Tribunalul Bistriţa-Năsăud vor fi judecate toate cauzele, după ce magistrații au decis să suspende protestul.

Biroul de Informare şi Relaţii Publice din cadrul Tribunalului Bistriţa-Năsăud aduce la cunoştinţa opiniei publice următoarele:

Prin Hotărârea nr.3/25.01.2024 a Adunării Generale a judecătorilor din cadrul Tribunalului Bistriţa-Năsăud s-a hotărât ca, începând cu data de 29 ianuarie 2024, să se suspende protestul magistraţilor Tribunalului Bistriţa-Năsăud”, se arată în document.

Luna trecută, grefierii și personalul auxiliar au decis să protesteze în semn de nemulțumire față de plata parțială a salariilor și de nealocarea de fonduri pentru achitarea restanțelor.

Și magistrații au decis să protesteze, judecând numai cauzele urgente.

 

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

STEWO PLASTIC din Năsăud angajează asistent producție. NOI locuri de muncă, la Bistrița

STEWO  PLASTIC Prod din Năsăud caută asistent de producție, iar RCB ELECTRO 97 Bistrița are nevoie de Manipulant mărfuri și Derulatorist. NOI locuri de muncă sunt disponibile la Smarty Kids Bistrița, Aquabis, Restaurant Arena by Casa EMA sau TeraSteel:

TeraSteel angajează operatori producție, Sanovil caută biolog/biochimist. NOI locuri de muncă, la Restaurant Arena by Casa EMA

Clinica Sanovil Bistrița angajează Biolog / Biochimist. Cunoștințele de microbiologie constituie un avantaj. TeraSteel caută operatori producție. Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională. NOI locuri de muncă la Aquabis, RCB Electro, Restaurant Arena by Casa EMA:

RCB Electro caută inginer electronist și electrician întreținere, Patiseria Sweet IRIS are nevoie de vânzătoare

RCB ELECTRO 97 Bistrița, producător de cabluri electrice, angajează pe perioadă nedeterminată inginer electronist și electrician întreținere. Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională. NOI locuri de muncă la Aquabis, Fan Courier și Clinica Sanovil: