25.6 C
Bistrița
miercuri, august 17, 2022

Ghișeu special pentru cei fără certificat verde, la Taxe și Impozite

Bistrițenii au vrut să fie buni platnici, încă de la începutul anului. Cum cei fără certificat verde nu au voie în interiorul clădirii, s-a făcut un ghișeu special.

Supărare mare printre bistrițeni. Aceștia au vrut să fie buni platnici, așa că încă din primele zile ale anului s-au prezentat la Taxe și Impozite. Aceștia au vrut să-și plătească dările, dar unii s-au trezit cu ușa-n nas.

Conform reglementărilor de la nivel național, în instituții, în spațiile închise NU au acces decât persoanele care dețin certificat verde sau un test COVID negativ. Nu e o decizie locală, e națională. Noi am subliniat în nenumărate rânduri că plata taxelor și impozitelor se poate face și online. Totuși, unii vor neapărat la ghișeu” a declarat, pentru Bistrițeanul.ro, purtătorul de cuvânt al PMB, Mihai Ruști.

Deoarece situațuia s-a repetat- persoanele fără certificat verde sau test negativ neputând să-și plătească dările, municipalitatea a luat o decizie.

Ținând cont de numărul mare al persoanelor care vor să-și plătească taxele și impozitele locale prin prezența fizică la ghișeu, am identificat o soluție. Aceasta rezolvă temporar problema accesului restricționat în instituții publice pentru cei nevaccinați pe perioada pandemiei, măsură instituită de Comitetul Național pentru Situații de Urgență.

Astfel, contribuabilii bistrițeni care nu au certificat verde și, din diferite motive, nu pot plăti online au de-acum la dispoziție un ghișeu. Tot în clădirea de pe strada Alexandru Odobescu, nr. 17A. Acolo se pot prelua plățile fără a mai fi necesară intrarea în sediu.

Municipalitatea continuă să încurajeze plata online a tuturor contribuțiilor la bugetul local. Vom găsi mereu înțelegere pentru cei care, deocamdată, nu reușesc să facă acest pas spre simplificarea interacțiunii cu autoritatea publică” a transmis primarul Ioan Turc.

 

 

 

ARTICOLE SIMILARE

1 COMENTARIU

  1. Votanții nu vor uita prea curând umilirea asta, oricât se amăgesc politicienii în prezent. Pentru mulți dintre ei, ăsta e ultimul mandat. Personal am votat doar PNL, PLUS, USR, nu din convingere neapărat ci mai mult să nu iasă ”ăialalți”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Sfaturi de siguranță pentru Hoverboard

Hoverboard-urile sunt la modă în acest moment, dar merită cu adevărat să fie atât de populare? Iată câteva sfaturi de siguranță de care să țineți cont dacă trebuie neapărat să aveți această jucărie la modă.

La Maison du Claire te trimite la relaxare! Cum poți câștiga un weekend „zen” la Therme București

La Maison du Claire își propune să-i trimită la relaxare pe cei mai fideli clienți ai...