20.2 C
Bistrița
miercuri, septembrie 27, 2023

Gloria Bistrița învinsă greu de campioana CSM București. Urmează „Fetițele cu chibrituri” de la Odense în Cupa EHF

Cu patru zile înainte de cel mai important meci din grupele Cupei EHF, cel contra danezelor de la Odense, Gloria lui Pașca a jucat la București contra multiplei campioane și ocupantei primului loc în Liga Florilor, CSM București. Trebuie precizat faptul că, scorul de la finalul partidei de 28-25 nu a aratăt chiar foarte corect realitatea de pe teren.

Deși, CSM București a fost echipa care a dominat jocul în baza evoluțiilor individuale, bistrițencele și-au impus în repetate rânduri jocul bun de echipă, la finele primei reprize scorul fiind egal, 15 la 15.

A doua repriză a venit cu bucureștencele decise să câștige toate punctele puse în joc, misiune îndeplinită în cele din urmă, deși, bistrițencele au cedat greu, lăsând garda jos abia la fluierul final.

Gloria Bistrița ocupă locul 5 în clasamentul Ligii Florilor cu 24 de puncte. Conform programării pentru etapa a 14-a, Gloria Bistrița ar trebui să joace la Craiova pe 25 ianuarie, cu 24 de ore înainte de partida de acasă cu Odense din cadrul grupelor Cupei EHF, meci programat pe data de 26 ianuarie.

Altfel, programul Gloriei 2018 este încă cât se poate de încărcat:

19 ianuarie: Odense – Gloria, etapa a 3-a EHF

26 ianuarie: Gloria – Odense, etapa a 4-a EHF

2 februarie: Gloria – Perla Lublin, etapa a 5-a EHF

9 februarie: Erd – Gloria, etapa a 6-a EHF

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

NOI locuri de muncă la Michaela’s Brasserie, Transmixt, Masterfoam și Tehnoprod Plast SRL

Michaela’s Brasserie are nevoie de ajutor cofetar, brutar – patiser și ospătar. Transmixt caută șoferi de autobuz. Se oferă salariu corect, bonuri de masă, condiții de lucru moderne, instruiri dedicate și alte avantaje specifice. Ce alte locuri de muncă sunt diponibile în Bistrița:

Cel Mai Cool Desert – Bubble Waffle – a ajuns la Năsăud!

Copiii și adolescenții din Năsăud sunt în extaz, de ieri! Cel mai cool desert – bubble waffle – a ajuns și în orașul lor! Cei doi foști colegi de liceu și-au extins afacerea delicioasă, deschizând un punct și în orașul academicienilor - Năsăud.

Antreprenorii din Regiunea Nord-Vest sunt invitați la Oradea pe 14 septembrie să se înscrie în programul ScaleOut 4X10, organizat de RBL și ING Bank

Antreprenorii din Regiunea Nord-Vest (Bihor, Bistrița-Năsăud, Cluj, Maramureș, Satu Mare și Sălaj) sunt invitați la Oradea, pe 14 septembrie 2023, cu ocazia lansării ScaleOut 4x10 - program de scalare organizat de Fundația Romanian Business Leaders (RBL) și ING Bank România.