-9.3 C
Bistrița
joi, februarie 9, 2023

Gratuit la WTF Rock Festival, sâmbătă, pentru cetățenii ucraineni

WTF Rock Festival, eveniment organizat în Poarta Transilvaniei, începe vineri, 26 august, în Parcul Industrial de la Sărata. Cu ocazia concertului Sinoptik, trupă din Ucraina, toți cetățenii ucraineni vor intra gratuit sâmbătă la festival.

Cetățenii ucraineni care fac dovada cetățeniei prin pașaport sau carte de identitate pot intra gratuit la WTF Rock Festival în ziua de sâmbătă, 27 august. Pe lângă Sinoptik, vor concerta și trupa NOR, E-AN-NA, MAGNETIK, iar în închidere concertează Katatonia, una dintre cele mai în vogă trupe rock.
Cei de la Sinoptik cântă retro rock și vor pregăti un moment emoționant după toate evenimentele ce s-au petrecut în Ucraina din februarie și până astăzi.
„După multe dificultăți și o perioadă sumbră pentru ei, îi avem, în sfârșit, pe scena Way Too Far Rock Festival 2022, sîmbătă, 27 august! Să îi primim cu căldură la Bistrița!
Cu această ocazie, anunțăm că toți cetățenii de origine ucraineană, stabiliți în această perioadă în Bistrița-Năsăud și nu numai, au intrarea GRATUITĂ PENTRU pentru ziua de sâmbătă (trebuie doar să arate un pașaport sau o carte de indentitate)”, au transmis organizatorii pe pagina oficială de Facebook.

Iată programul complet al festivalului:

ARTICOLE SIMILARE

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Clinica Sanovil caută economist, Electroplast angajează Key Account Manager, Rombat are nevoie de operatori producție

Electroplast angajează Key Account Manager, iar Crama Jelna are nevoie de recepționer SPA, ospătar și personal curățenie. Clinica Sanovil caută un economist priceput, Rombat - operatori producție...

Se fac angajări la Crama Jelna, Clinica Sanovil și Electroplast

Noi locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița, la Electroplast care angajează Key Account Manager. Crama...

Amicii Building angajează ingineri constructori și finisori amenajări interioare/exterioare! NOI locuri de muncă, în Bistrița

Noi locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița, la AMICII  BUILDING, unde este nevoie de finisori...