11 C
Bistrița
luni, martie 27, 2023

Ianiki se reinventează! Din septembrie, program „before school” pentru cei care merg la școală de la 12.00

Ianiki Afterschool a reușit să demonstreze că e altceva, ieșind din tiparele unui „afterschool clasic”. Și-a adaptat oferta în timpul pandemiei, a vacanțelor, iar acum vine cu o nouă ofertă. Din septembrie, au gândit un program special „Before school” – pentru copiii care fac școală de după-masă.

În toamna lui 2021, la Bistrița și-a deschis porțile Ianiki Afterschool. Încă de la început au venit cu o ofertă inedită: copiii sunt preluați de la școli, de o mașină personalizată, iar afterschool-ul oferă inclusiv cursuri de germană și engleză.

Ianiki After school e ALTCEVA: Cursuri în limba Germană! Și-ți iau copilul de la școală și-ți vine acasă cu tema făcută și fericit!

Mamă a doi copii minunați, Doris Nedelea – administratorul Ianiki Afterschool, a „simțit” provocările și și-a pliat oferta pe nevoile părinților și copiilor.

În timpul când școlile au fost închise din cauza pandemiei, a desfășurat activități în aer liber.

Super experiențele „de vacanță” de la Ianiki After School continuă: mâine, povestea costumelor populare, la Salva!

Iar în timpul vacanțelor, copiii s-au distrat pe cinste la Ianiki Afterschool, program de dimineață până spre seară, cu numeroase activități de interior sau exterior.

În data de 2 septembrie încheiem tabăra de vară Ianiki, o experiență pe care cu siguranță nu o vom uita nici noi, dar nici copilașii dragi, care au ales să ne calce pragul pe parcursul vacanței de vară. Pe lângă toate activitățile educative organizate zilnic, am reușit să legăm prietenii de viitor atât cu cei mici, cât și cu părinții, cărora pe această cale, dorim să le mulțumim pentru că ne-au oferit șansa de a le cunoaște copilașii, de a-i îngrijii, iubi și îndruma zi de zi” – a transmis Doris Nedelea.

Odată cu apropierea începerii noului an școlar, Ianiki Afterschool a „aplecat urechea” la nevoile din oraș. Iar pentru că unele școli sunt în renovare, iar elevii vor face cursuri de după-masă, Ianiki vine cu o ofertă.

Ne apropiem încet, încet de un nou an școlar, astfel că ne dorim să venim și cu ceva nou: Before school – program dedicat copilașilor care în acest an școlar vor urma cursurile școlii începând cu ora 12:00!”, a explicat Doris Nedelea.

CE înseamnă Before School și After School?!

Programul de before & after school de la Ianiki prevede în acest an următoarele:

Before school:

 • Ora 8:00 sosirea la spațiu, acomodare
 • Ora 9:30 servirea micului dejun (unul consistent, oferit de Restaurant L’Aroma, cei cu care în prezent colaborăm)
 • Ora: 10-11 efectuarea lecțiilor și consolidare
 • Ora 11:00 activități de recreere și servirea unei gustări
 • Ora 11:45 plecarea spre școală

After school:

 • Ora 12:00 preluarea copilașilor de la școală
 • Ora 13:00 servirea prânzului
 • Ora 14:00-15:00 efectuarea lecțiilor și consolidare
 • Ora 15:00-16:00 activități de recreere și relaxare în interiorul spațiului, dar și afară, în curtea frumos amenajată (ne orientăm după cum ne permite vremea) și servirea unei gustări/desert;

CINE se ocupă de copiii voștri:

Pe lângă Doris Nedelea, care se ocupă de administrare și aduce acea „doză optimă de distracție”, copiii sunt îndrumați de Veronica Noemi Fetti și Anamaria Bozga Berar.

Veronica

A fost alături de mine încă de la începutul acestui proiect. Iar printre copilașii de învățământ primar se află de mai bine de zece ani, îndrumându-i și sprijinindu-i de fiecare dată cu mult drag! E absolventă a Universității UBB, specializare învățământ primar și preșcolar, masterandă UBB – Consiliere școlară și asistență psihopedagogică, obținând Gradul I. Vera este cea care a ales „Ianiki” de pe vremea în care acest proiect era doar la nivel de discuție. 

Ne bucurăm de prezența ei, de activitățile frumoase pe care le realizează împreună cu elevii noștri. De asemenea îi mulțumim pentru toată priceperea și devotamentul exprimat în realizarea și continuitatea acestui proiect!” a transmis Doris Nedelea.

Mă consider o persoană empatică, sociabilă. Îmi place să-mi petrec timpul oferindu-le copilașilor experiențe noi! Mă regăsesc printre ei, iubesc bunătatea și sinceritatea lor!”– a transmis Veronica.

Anamaria

Doamna Anamaria Berar Bozga este profesoară de limba română și limba franceză. A absolvit Facultatea de Filologie și are master în Management Educațional. Acum urmează cursurile Pedagogiei Învățământului Primar și Preșcolar și cursurile Facultății „Relații Internaționale și Studii Europene”. A venit la noi, cu drag, să ne împărtășească informații prețioase din cadrul experiențelor sale adunate de-a lungul anilor pe plan profesional” a explicat Doris Nedelea.

De-abia aștept să vă cunosc pe toți de la mic la mare! Sper, ca împreună, aici la Ianiki, să reușim să adunăm cât mai multe amintiri frumoase!” – a transmis Anamaria.

Taxe și modalitatea de înscriere la Ianiki Before/After SChool

Taxa pentru oricare dintre aceste programe este de 1.050 lei/lună și cuprinde inclusiv orele suplimentare de engleză și germană.

Dacă vom avea situații în care se vor înscrie la noi copilași din aceeași familie sau chiar frățiori, vom aplica și o reducere. Astfel, se va achita suma de 850 lei/copilaș/ lună”, a subliniat Doris Nedelea.

Înscrierile la oricare dintre cele două programe au început deja. Se pot depune dosarele până în 15 septembrie, dar locurile sunt limitate.

Pentru înscriere este nevoie de următoarele:

 • Dosar plic
 • contract în două exemplare (îl primiți acolo)
 • cerere tip
 • certificat de naștere copil
 • copie CI părinți
 • adeverință medicală
 • o poză tip buletin a copilașului

Pentru mai multe detalii puteți suna la numărul de telefon 0754.231.988 – Doris Nedelea.

Iar ca să vedeți bucuria de pe fețele copiilor care au ajuns la Ianiki Afterschool și a vă convinge că e altceva, intrați pe pagina de Facebook Ianiki Afterschool.

 

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Mâine se deschide AmaZone Bistrița, primul magazin cu produse resigilate sau lichidări de stoc Amazon, din județ!

Peste 1.000 de produse, cu reduceri de 50 %, îi așteaptă mâine pe bistrițeni la AmaZone...

Un nou magazin ZOO Hobby, în Ștefan cel Mare, lângă Cotidian

Bistrițenii  din partea de sus a orașului au de acum un magazin destinat animăluțelor lor de...

Easy Solution Bistrița – servicii profesionale de curățenie pentru firme și instituții

Lasă grija curățeniei biroului, firmei sau halei pe mâna celor de la Easy Solution: Specializați în...