1.3 C
Bistrița
luni, decembrie 6, 2021

Super experiențele „de vacanță” de la Ianiki After School continuă: mâine, povestea costumelor populare, la Salva!

Copiii au avut o vacanță prelungită. Cei ce au ales să și-o petreacă la Ianiki After – School au avut parte de super experiențe. Iar mâine, povestea costumelor populare le va fi spusă chiar de meșterul Virginia Linu, la Salva!

Un altfel de after-school s-a deschis recent, pe strada Grănicerilor. Cu grijă pentru sufletul, mintea și trupul copiilor, la Ianiki After – School se pune accent pe învățare, joacă, prietenie și muuultă iubire.

Pe perioada vacanței prelungite, Ianiki After-School a oferit copiilor super experiențe, în aer liber.

Copiii de la Ianiki After School au avut parte de o vacanță de poveste. Date fiind restricțiile, am cerut acordul părinților de a-i scoate zilnic în natură. Astfel, în cele două săptămâni de vacanță ne-am organizat și am pornit în căutarea de comori naturale:

 • ne-am plimbat prin Parcul mare al Bistriței și am admirat bogățiile toamnei
 • am vizitat, pe exterior, Turnul Dogarilor și am povestit despre istoria orașului
 • am realizat o mică acțiune de curățare a Pădurii Schullerwald
 • am făcut o drumeție până la Via Transilvanica în pădurea de mesteceni din Bistrița Bârgăului de unde ne-am întors acasă cu trenul
 • am vizitat și animăluțele de la Zoo Târgu Mureș
 • am mers la Lacul de Agrement Bistrița și am făcut o scurtă plimbare împrejurul lui
 • în ultima zi de vacanță am fost și mici redactori, vizitând studioul televiziunii As Tv ”, explică cei de la Ianiki After School.

A reînceput școala și copii vin la Ianiki After – School tot cu drag!

Și temele sunt făcute cu drag, la Ianiki, folosindu-se fișe atractive bazate pe diferite teme precum Povestea literelor, Toamna și bogătiile ei, Picasso pentru o zi, Lectura prin ochișori de copil, Master chefi pentru o zi – copiii „bucătărind” o delicioasă prăjitură Tiramisu.

Doris, managerul Ianiki, împreună cu învățătoarele Elena Geles și Noemi Fetti fac tot ce le stă în putință să creeze o atmosferă ”ca acasă”, unde copiii să se simtă iubiți, apreciați, încurajați.

Suntem acolo pentru fiecare, în fiecare zi, pentru fiecare problemă pe care o întâmpină, fie ea de natură personală sau un simplu disconfort emotional”, spun „mămicile-învățătoare” de la Ianiki After School.

Cuvintele de apreciere ale părinților și frazele :

 • E cea mai frumoasă zi din viața mea!
 • Abia aștept să vin mâine din nou la after!
 • Mami de ce ai venit așa repede?!
 • Mai vreau la after!
 • Nu putem veni și în week-end?” – sunt la ordinea zilei.

Cât tmp vremea permite, copiii au parte și de joacă, în curtea spațioasă și frumos utilată.

Organizăm și diferite jocuri educative care să le stârnească atentia și să-i țină ocupați: mima, jocul numerelor, ascunzătoarea literelor, dansul frunzelor etc. Au timp și să se joace voley sau baschet. Se pot juca în lada cu nisip, pe trambulină, pe miniterenul de fotbal, cu mașinuțe, pe hinte, tobogane. Toate în timp ce respectăm regulile sanitare și avem grijă unii de alții, ca într-o familie”, mai spun cei de la Ianiki.

Super experiențele „de vacanță” continuă

Ziua de vineri, la Ianiki After School, e ziua cu activități în exterior. Iar mâine se anunță o lecție despre tradiții și folclor, spuse chiar din gura unui meșter popular.

Ne-am gândit să aflăm câte ceva și despre tradiții, folclor, costume populare! Și cine este mai în măsură să ne povestească despre toate aceste lucruri dacă nu Virginia Linul?! Astfel că mâine mergem la Salva, la muzeul Costumelor Populare.

Acolo, doamna Virginia ne va primi cu drag și ne va prezenta câteva informații esențiale cu privire la ceea ce avem mai de valoare noi, românii, și anume, folclorul! Ne bucurăm de pe acuma și de această vizită și sunt sigură că vom bifa încă o experiență de calitate pe care am trăit-o la Ianiki!”, a concluzionat managerul After-School-ului.

Dacă doriți copii fericiți, duceți-i la Ianiki After School.

Pentru mai multe detalii, luați legătura cu Doris Nedelea la numărul de telefon 0754.231.988 sau pe pagina de  Facebook Ianiki After School.

Ianiki After school e ALTCEVA: Cursuri în limba Germană! Și-ți iau copilul de la școală și-ți vine acasă cu tema făcută și fericit!

 

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Revoluție în domeniul frumuseții: cristale lichide pentru păr

În prezent, industria frumuseții  ne oferă din ce în ce mai multe tipuri de produse inovatoare,...

FOTO: Crăciun de vis la Baloane de Poveste! AFLĂ ce noutăți au adus în magazinul de pe Cerbului:

Magia Crăciunului te învăluie imediat ce treci pragul unuia dintre cele mai colorate și vesele magazin...

Euforia Floral Boutique a pregătit ornamentele de Crăciun! Din brad natural, care aduce miros de sărbătoare în casă

Îți dorești un brad unic, o coroniță-n ușă sau pe mijlocul mesei, care să transmită căldură...