8.5 C
Bistrița
luni, octombrie 25, 2021

Ianiki After school e ALTCEVA: Cursuri în limba Germană! Și-ți iau copilul de la școală și-ți vine acasă cu tema făcută și fericit!

Un ALTFEL de after school și-a deschis azi porțile, în Bistrița. Cei de la IANIKI îți iau copilul de la școală și-l duc la ”căsuța” lor. După ce mănâncă și-și fac temele – și au și cursuri în limba germană- pentru cei ce sunt la un astfel de profil- copiii se joacă în spațiul frumos amenajat din curte. La final de zi, copilul tău are temele făcute și e fericit!

Ianiki after school și-a deschis azi porțile pe strada Grănicerilor nr 11, vizavi de unitatea militară.

Un spațiu colorat și primitor, în care copiii se simt foarte bine, mănâncă, învață și se joacă. Copilul e fericit, iar tu, un părinte liniștit.

Eu nu vreau să mai merg acasă” a spus azi un băiețel după ce a pus creionul jos, finalizându-și temele.

Cei de la Ianiki au două mașini proprii, inscripționate, cu care merg și iau copiii de la școlile de unde învață. Apoi, odată ajunși la ”căsuță”, se împart în două grupe:  Grupa 0- clasa a II-a și clasa a III-a cu a IV-a.

Toți își fac temele pentru a doua zi. UNIC în Bistrița, acum, la Ianiki, acest after school are și cadre didactice care conversează cu cei mici în limba germană.

Este o cerință a părinților care au copii la profil german, să aibă un mediu în care să și converseze. Noi asta oferim aici. Discuții în limba germană, la nivelul la care e fiecare copil” a explicat Doris Nedelea, managerul Ianiki After School.

Copiii primesc de mâncare de la Casa Bistrițeană: felul I, felul II și desert. Programul este de luni – vineri, între orele 12.00 – 16.00.

Oferim și posibilitatea de program prelungit, până la ora 18.00. Iar dacă se va intra în online, atunci copiii pot veni de la 08.00 – 16.00 sau 18.00. Fiecare va trebui să își aducă laptop și căști, ca să poată participa la cursurile online, fiind supravegheați de cadrele didactice de aici. Iar după ora 12.00 continuăm cu masa, temele și joaca” a explicat Doris.

Clădirea în care funcționează after-school-ul NU stă degeaba nici în weekend. Se poate închiria pentru organizarea de petreceri. E vorba de închirierea spațiului pentru trei ore, punerea la dispoziție de tacâmuri, farfurioare și coifuri pentru petrecere.

PREȚURILE sunt:

  • After school 12.00 – 16.00 – 800 lei/ lună
  • After school 12.00 – 18.00 – 900 lei/lună
  • Program întreg – 08.00 – 16.00/18.00 – 1.250 lei/lună
  • Party – 400 lei/3 ore

Pentru mai multe detalii, luați legătura cu Doris Nedelea la numărul de telefon 0754.231.988.

Puteți accesa și pagina de Facebook Ianiki After School.

 

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Alege ochelari de calitate pentru confortul și siguranța ochilor

Ochelari de vedere sau ochelari de soare, cu tratamente antireflecție sau fără, modele actuale, la modă...

Ai nevoie de un utilaj în construcții?! Poți CUMPĂRA/ÎNCHIRIA oricând de la Utilaje Bistrița

Te-ai apuca de construit, de demolat sau de modificat o construcție, dar n-ai cu ce lucra....

Se fac angajări la Geoplast, Salon Claudia, IMP România și Leoni! Locuri de muncă, disponibile în Bistrița

Se fac angajări la Geoplast, Restaurant Jacqueline, Supercom, Transmixt și Salon CLAUDIA! Locuri de muncă disponibile sunt și la Restaurant Subway Viișoara, RCS & RDS și Electroplast. Leoni are nevoie de 275 de muncitori cablaje. Oferta completă, mai jos: