5.6 C
Bistrița
miercuri, noiembrie 30, 2022

Greva transportatorilor „lovește” și în Bistrița-Năsăud! Sute de călători au rămas pe drumuri după ce 9 curse au fost anulate

Sute de călători au rămas pe drumuri astăzi din cauza unui protest al transportatorilor, care a dat peste cap circulația autobuzelor și microbuzelor. Doar în Bistrița-Năsăud au fost anulate 9 curse.

Federația Operatorilor Români de Transport (FORT) protestează azi în 19 județe, unde a fost oprită circulația autocarelor, autobuzelor și microbuzelor, care realizau curse interne și externe.

Transportatorii sunt nemulțumiți de un ordin al Ministrului Transporturilor Lucian Șova, care liberalizează transportul județean de persoane. Acest protest s-a simțit și în Bistrița-Năsăud, unde au fost anulate 9 curse, pe tot parcursul zilei.

Astfel, nu au circulat cursele Bistrița-Iași, Cluj-Bistrița-Botoșani, Târgu Mureș- Bistrița-Botoșani, Iași – Bistrița-Cluj, Botoșani – Bistrița- Cluj, Botoșani – Bistrița- Târgu Mureș, Cluj-Bistrița- Câmpulung, Rădăuți – Bistrița- Băile Felix, Băile Felix – Bistrița – Rădăuți.

 

 

Bianca SARA GAVRILĂ
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

BETAK angajează agent vânzări și gestionar, Cibela are nevoie de personal pentru curățenie

Se fac angajări la Cibela, Betak și Italtextil Sărata, care are nevoie de secretar administrativ, dar...

Dă personalitate casei tale, cu perdelele ArYaS. Cel mai nou showroom din oraș asigură inclusiv măsurătorile și montarea

Dacă ochii sunt oglinda sufletului, cu siguranță ferestrele sunt oglinda casei. Un motiv în plus ca...

MATEROM Automotive Bistrița: Treci prin iarnă fără griji!

Venirea iernii este o certitudine, așa că asigură-te că autoturismul tău este pregătit. Verifică-i frânele, farurile...