21.6 C
Bistrița
duminică, mai 26, 2024

Greva transportatorilor „lovește” și în Bistrița-Năsăud! Sute de călători au rămas pe drumuri după ce 9 curse au fost anulate

Sute de călători au rămas pe drumuri astăzi din cauza unui protest al transportatorilor, care a dat peste cap circulația autobuzelor și microbuzelor. Doar în Bistrița-Năsăud au fost anulate 9 curse.

Federația Operatorilor Români de Transport (FORT) protestează azi în 19 județe, unde a fost oprită circulația autocarelor, autobuzelor și microbuzelor, care realizau curse interne și externe.

Transportatorii sunt nemulțumiți de un ordin al Ministrului Transporturilor Lucian Șova, care liberalizează transportul județean de persoane. Acest protest s-a simțit și în Bistrița-Năsăud, unde au fost anulate 9 curse, pe tot parcursul zilei.

Astfel, nu au circulat cursele Bistrița-Iași, Cluj-Bistrița-Botoșani, Târgu Mureș- Bistrița-Botoșani, Iași – Bistrița-Cluj, Botoșani – Bistrița- Cluj, Botoșani – Bistrița- Târgu Mureș, Cluj-Bistrița- Câmpulung, Rădăuți – Bistrița- Băile Felix, Băile Felix – Bistrița – Rădăuți.

 

 

Bianca SARA
Bianca SARA
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

BISTRIȚA: S-a deschis We Fit Club, pe str. Alba Iulia! 1100 mp cu aparate performante de fitness, clase de kangoo jumps sau bodypump

Cea mai nouă, probabil cea mai modernă sală de fitness, singura desfășurată pe 1100 mp s-a...

Descoperă Mercedes me Service

Știai că: Aplicația Mercedes me Service îți oferă asistență digitală în toate problemele legate de service?

Materom: Ofertă de primăvară pentru călătorii confortabile și mult mai sigure

A venit în sfârșit primăvara și este momentul potrivit pentru începuturi proaspete și noi aventuri. Descoperă frumusețea naturii care ne trezește la viață, din spatele volanului modelului tău Mercedes-Benz preferat – un companion excelent pentru călătorii pline de experiențe incitante!