17.6 C
Bistrița
luni, aprilie 15, 2024

Se închide Biserica Evanghelică din centrul Bistriței!

Bistrițenii nu vor mai avea voie în Biserica Evanghelică, iar cei care tranzitează centrul istoric al orașului vor fi nevoiți să se înarmeze cu multă răbdare, pentru următorii trei ani…!

Municipalitatea a făcut demersurile necesare pentru a reabilita Biserica Evanghelică – simbolul de necontestat al Bistriței, iar proiectul de restaurare va începe în curând.

Intitulat „Restaurare a Bisericii Evanghelice C.A. Bistrița în vederea introducerii sale în circuitul turistic internațional”, proiectul are o valoare de 12.952.030 lei și este finanțat din fonduri atrase de la Uniunea Europeană.

În perioada celor 3 ani de execuție – biserica nu va fi deschisă accesului publicului, anunță Primăria Bistrița.

Obiectivul a fost predat executantului care, în perioada următoare, va începe organizarea de șantier, ceea ce va produce un disconfort celor care tranzitează Piața Centrală, fapt pentru care ne cerem scuze. Turnul Biserici Evanghelice va rămâne vizitabil  în cea mai mare parte a acestui interval de timp, lucrările care urmează să fie realizate aici fiind estimate să dureze 3 luni”, a anunțat primarul municipiului Bistriţa, Ovidiu Creţu.

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Se fac angajări la Crama JELNA, Clinica Sanovil și RCB Electro

Crama JELNA are nevoie de bucătar, ajutor bucătar și personal curățenie. Clinica Sanovil caută fiziokinetoterapeut, economist, asistent medical generalist. Noi locuri de muncă sunt disponibile la ROMBAT, RCB Electro, STEWO Năsăud și Aquabis. 

Se fac angajări la Stewo Năsăud și Supercom! Se caută secretară cu abilități de contabilă și operator în Sânmihaiu de Câmpie

Societate comercială din Sânmihaiu de Câmpie angajează secretară cu abilități de contabilă și operator introducere date. Noi locuri de muncă sunt disponibile la ICPE Bistrița și Restaurant Hotel Coroana. Supercom are nevoie de conducători auto și mecanici, dar și muncitori necalificați. 

Mobilă nouă, fără defecte! Calitate germană, prețuri excelente! Mobilă Outlet Gherla oferă un discount de 10% cititorilor noștri la toate piesele de mobilier! Oferta...

Mobilă Outlet Gherla aduce pe piața din România mobilă nouă, sigilată și de cea mai înaltă calitate, de la furnizori consacrați din Germania. Aici găsiți o gamă variată de mobilier pentru toate încăperile locuinței, la prețuri mult mai mici față de prețul de catalog al furnizorilor.