26.8 C
Bistrița
marți, iulie 23, 2024

Se închide Biserica Evanghelică din centrul Bistriței!

Bistrițenii nu vor mai avea voie în Biserica Evanghelică, iar cei care tranzitează centrul istoric al orașului vor fi nevoiți să se înarmeze cu multă răbdare, pentru următorii trei ani…!

Municipalitatea a făcut demersurile necesare pentru a reabilita Biserica Evanghelică – simbolul de necontestat al Bistriței, iar proiectul de restaurare va începe în curând.

Intitulat „Restaurare a Bisericii Evanghelice C.A. Bistrița în vederea introducerii sale în circuitul turistic internațional”, proiectul are o valoare de 12.952.030 lei și este finanțat din fonduri atrase de la Uniunea Europeană.

În perioada celor 3 ani de execuție – biserica nu va fi deschisă accesului publicului, anunță Primăria Bistrița.

Obiectivul a fost predat executantului care, în perioada următoare, va începe organizarea de șantier, ceea ce va produce un disconfort celor care tranzitează Piața Centrală, fapt pentru care ne cerem scuze. Turnul Biserici Evanghelice va rămâne vizitabil  în cea mai mare parte a acestui interval de timp, lucrările care urmează să fie realizate aici fiind estimate să dureze 3 luni”, a anunțat primarul municipiului Bistriţa, Ovidiu Creţu.

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Se fac angajări la MasterFoam Șieu Măgheruș, Crama Veche și Restaurant Arena by Casa EMA

MASTERFOAM Șieu Măgheruș angajează operatori producție și stivuitoriști! Crama Veche are nevoie de administrator, ajutor bucătar și ospătari. Arena by Casa EMA caută elevi dispuși să lucreze în vacanța de vară. NOI locuri de muncă sunt disponibile la Clinica Sanovil, RCB Electro, Delice Pan sau Coroana Grand Hotel. Oferta completă - mai jos: 

FOTO – RESELLUX Bistrița: Piscine de la 199 lei și sute de electrocasnice și SMART TV la SUPER PREȚURI!

La mare căutare sunt piscinele în aceste zile și s-au cam epuizat toate stocurile în Bistrița. Din fericire, RESELLUX Bistrița, din incinta OK Shopping Center, are un stoc generos și prețuri absolut decente.

SUPER PREȚ la noul SUV urban MG ZS, la RUBIN Bistrița: 16.950 Euro – TVA inclus

Ofertă specială, la reprezentanța Rubin Bistrița! Aici ai la dispoziție noul SUV urban MG ZS la un preț fără concurență: 16.950 Euro, TVA inclus.