-5.4 C
Bistrița
sâmbătă, ianuarie 22, 2022

Gulaş divin, kürtőskalács şi multe alte surprize – mâine, la Tavaszi Fesztivál, în Schullerwald

Se anunţă o distracţie pe cinste mâine, în Pădurea Schullerwald: UDMR Bistriţa-Năsăud va organiza aici o ediţie specială a unui festival de primăvară în care se vor găti şapte feluri de gulaş unguresc „divin”, după cum avertizează organizatorii.

UDMR Bistriţa-Năsăud anunţă un festival pe cinste, duminică, 23 iunie, în Pădurea Schullerwald. Nu mai puţin de 7 feluri diferite de gulaş vor fi preparate mâine conform unor reţete tradiţionale, de bucătari invitaţi chiar şi din Ungaria.

De asemenea, organizatorii anunţă şi alte surprize culinare precum îngheţată, tocană tradiţională, supă de fasole sau faimoşii kürtőskalács.

Din program nu va lipsi divertismentul! Vor fi distracţii asigurate şi pentru cei mici, dar şi muzică tradiţională maghiară, muzică de fanfară sau îndrăgiţi solişti de muzică pop vor asigura buna-dispoziţie pe tot parcursul festivalului.

Mai multe detalii despre întregul eveniment – AICI.

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

FOTO – Cu Ciao Bella, frumoasă și sub plapumă: Pijamale satinate, compleuri fine din bumbac, lenjerii ”fierbinți”…

Chiar dacă e rece afară și ai sta doar în casă, sub plapumă, și acolo poți...

PRO COMPRESOARE Bistrița: Soluția pentru curățarea impecabilă a filtrului de particule

Funcționarea mașinilor, mici sau mari, a utilajelor, etc. poate fi afectată de înfundarea filtrului de particule. ...

Sanovil angajează fiziokinetoterapeut, Transmixt caută mecanici și electroniști auto! Locuri de muncă, disponibile în Bistrița

Transmixt Bistrița angajează mecanici și electroniști auto. Sanovil are nevoie de un fiziokinetoterapeut, dar și un inginer întreținere echipamente și economist / inspector resurse umane. Noi locuri de muncă - disponibile în Bistrița: