16.5 C
Bistrița
joi, septembrie 21, 2023

HANDBAL: Gloria Bistrița și-a aflat adversarul din optimile Cupei României

CS Gloria 2018 Bistrița-Năsăud și-a aflat adversara din Cupa României. Gloria va întâlni o echipă din Divizia A, iar meciul se joacă pe data de 9 martie, în deplasare.

În cadrul Federației Române de Handbal a fost organizată tragerea la sorți pentru a se afla combatantele din optimile de finală ale Cupei României. Pe lângă Gloria, s-au calificat până în această fază alte șapte echipe: CSM București, CSM Slatina, CSM Târgu Jiu, Dacia Mioveni, CSM Corona Brașov, Dunărea Brăila și CSU Știința București.

Competiția a fost modificată, iar odată cu această ediție se joacă o singură manșă tur, fără retur, iar meciul se dispută acasă la prima trasă la sorți.

Gloria 2018 a nimerit un adversar redutabil, dar accesibil, din Divizia A: CSU Știința București. Adversara echipei din Bistrița joacă în prima serie a Diviziei și ocupă primul loc, cu 45 de puncte acumulate în 15 partide, adică nu are nicio înfrângere.

S-au mai stabilit următoarele meciuri:

  • CSM București – CSM Slatina
  • CSM Târgu Jiu – Dacia Mioveni
  • CSM Corona Brașov- Dunărea Brăila

Toate meciurile vor fi disputate în data de 9 martie. Ora va fi stabilită de conducerea Federației Române de Handbal.

Până la data la care se vor desfășura meciurile, FRH așteaptă propuneri din partea cluburilor pentru organizarea Final Four-ului Cupei României, unde și CS Gloria 2018 Bistrița-Năsăud poate să aplice. În același loc se vor disputa cele două meciuri din semifinală, finala și finala mică. Termenul limită este de 9 martie.

 

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

NOI locuri de muncă la Michaela’s Brasserie, Transmixt, Masterfoam și Tehnoprod Plast SRL

Michaela’s Brasserie are nevoie de ajutor cofetar, brutar – patiser și ospătar. Transmixt caută șoferi de autobuz. Se oferă salariu corect, bonuri de masă, condiții de lucru moderne, instruiri dedicate și alte avantaje specifice. Ce alte locuri de muncă sunt diponibile în Bistrița:

Cel Mai Cool Desert – Bubble Waffle – a ajuns la Năsăud!

Copiii și adolescenții din Năsăud sunt în extaz, de ieri! Cel mai cool desert – bubble waffle – a ajuns și în orașul lor! Cei doi foști colegi de liceu și-au extins afacerea delicioasă, deschizând un punct și în orașul academicienilor - Năsăud.

Antreprenorii din Regiunea Nord-Vest sunt invitați la Oradea pe 14 septembrie să se înscrie în programul ScaleOut 4X10, organizat de RBL și ING Bank

Antreprenorii din Regiunea Nord-Vest (Bihor, Bistrița-Năsăud, Cluj, Maramureș, Satu Mare și Sălaj) sunt invitați la Oradea, pe 14 septembrie 2023, cu ocazia lansării ScaleOut 4x10 - program de scalare organizat de Fundația Romanian Business Leaders (RBL) și ING Bank România.