21.8 C
Bistrița
duminică, iunie 4, 2023

După 33 de ani în fruntea Milașului, Iosif Gabor se retrage: „Viața nu este numai o muncă”

Iosif Gabor, cel mai longeviv primar din Bistrița-Năsăud, care conduce comuna Milaș din 1989 se retrage. Acesta spune că e timpul să aibă grijă de sănătatea sa, problemele adunându-se în ultima vreme.

Iosif Gabor este primar al comunei Milaș încă din 1989, fiind cel mai longeviv din Bistrița-Năsăud. Iosif Gabor are 69 de ani și a fost, la bază, profesor.

Deși mai are aproape doi ani de mandat, Iosif Gabor a ales să se retragă din fruntea primăriei, locul urmând să fie luat de viceprimarul Bâcăian Emil Gabriel.

Întrebat de ce nu a așteptat până la finalizarea mandatului pentru a se retrage, Iosif Gabor spune:

„Oare nu imi ajung 33 de ani de primarie? M-am gândit să am grijă de sănătatea mea în primul rând. S-au strâns ceva și trebuie să am grijă de ele. Viața nu este numai o muncă, la un moment dat trebuie să faci loc și celor mai tineri”, a precizat pentru Bistrițeanul.ro, Iosif Gabor.

 

 

Bianca SARA
Bianca SARA
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

1 COMENTARIU

  1. Nu mau faceti reclama la persoane de genul asta. Mergeti in zona si intrebati daca a fost un primar pentru toti: legat de pasune, asfalt, utilitati, etc

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Lichidare de stoc la BIASICOM: Orice produs, cu 20% mai ieftin!

Finalul lunii mai vine cu lichidare de stoc la BIASICOM. Îți poți schimba frigiderul, mașina de...

Brutăria Presto caută vânzătoare și personal curățenie. Locuri de muncă, disponibile și la Italtextil Sărata, Aquabis, Amicii Building

Brutăria Presto (lângă Peco Mol Unirea) caută vânzătoare și personal curățenie. Supercom are nevoie de conducători...

Balkan International Wine Competition, pentru prima dată în România! Cină de gală, alături de cei mai buni maeștri ai vinului din Europa

La început de iunie, spectaculosul castel Teleki de la Posmuș devine „capitala” europeană a vinului. Balkan...