0.8 C
Bistrița
sâmbătă, ianuarie 29, 2022

HANDBAL: Gloria pierde la Craiova, dar câștigă o handbalistă: Maria Țanc

CS Gloria 2018 Bistrița-Năsăud a pierdut meciul de la Craiova împotriva echipei municipiului, important pentru etapa a 10-a din Liga Florilor MOL.

Echipa lui Horațiu Pașca nu a reușit să învingă formațiunea din Oltenia, SCM Craiova, însă bistrițencele s-au ținut aproape pe întreaga durată a partidei de craiovence.

Pașca a rulat aproape tot lotul și a introdus în teren tinerele handbaliste de la Gloria, Beșleagă și Țanc.

Maria Țanc a arătat, după o perioadă în care a stat pe bancă și o alta în care a activat la a doua echipă, că merită să stea printre senioare. În acest meci a fost folosită pe un post cheie și în unele momente a fost chiar creierul acțiunilor. A înscris atât din acțiuni cât și de la 7 metri, misiune mai dificilă pentru colegele ei care au ratat de la 7 metri lovitură după lovitură.

Din nefericire pentru gruparea din Bistrița-Năsăud, portarii Craiovei au fost superiori și au apărat din toate pozițiile. Nu putem trece cu vederea, însă, peste apărarea violentă pe care au avut-o handbalistele SCM-ului.

Craiova a surclasat Bistrița spre final și au câștigat fără probleme partida începută astăzi la ora 16:00, în Sala Polivalentă din Craiova.

Pentru Gloria urmează un meci dificil cu liderul clasamentului, Rapid București, pe 16 decembrie. În acest moment, Bistrița a căzut pe locul 10 din 14 în Ligă, iar Craiova urcă o poziție.

SCM Craiova 28 – 26 CS Gloria 2018 Bistrița-Năsăud (15-14 pauză)

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Amicii Building caută contabil/ă și inginer constructor! Rombat are nevoie de operatori și electricieni

Compania Amicii Building are nevoie de contabil, inginer contructor și finisori. Locuri de muncă sunt disponibile și la Rombat, Transmixt Bistrița sau Clinica Sanovil, unde se caută fiziokinetoterapeut, dar și o infirmieră. 

FOTO – Cu Ciao Bella, frumoasă și sub plapumă: Pijamale satinate, compleuri fine din bumbac, lenjerii ”fierbinți”…

Chiar dacă e rece afară și ai sta doar în casă, sub plapumă, și acolo poți...

PRO COMPRESOARE Bistrița: Soluția pentru curățarea impecabilă a filtrului de particule

Funcționarea mașinilor, mici sau mari, a utilajelor, etc. poate fi afectată de înfundarea filtrului de particule. ...