17 C
Bistrița
luni, august 15, 2022

HANDBAL: Gloria pierde la Craiova, dar câștigă o handbalistă: Maria Țanc

CS Gloria 2018 Bistrița-Năsăud a pierdut meciul de la Craiova împotriva echipei municipiului, important pentru etapa a 10-a din Liga Florilor MOL.

Echipa lui Horațiu Pașca nu a reușit să învingă formațiunea din Oltenia, SCM Craiova, însă bistrițencele s-au ținut aproape pe întreaga durată a partidei de craiovence.

Pașca a rulat aproape tot lotul și a introdus în teren tinerele handbaliste de la Gloria, Beșleagă și Țanc.

Maria Țanc a arătat, după o perioadă în care a stat pe bancă și o alta în care a activat la a doua echipă, că merită să stea printre senioare. În acest meci a fost folosită pe un post cheie și în unele momente a fost chiar creierul acțiunilor. A înscris atât din acțiuni cât și de la 7 metri, misiune mai dificilă pentru colegele ei care au ratat de la 7 metri lovitură după lovitură.

Din nefericire pentru gruparea din Bistrița-Năsăud, portarii Craiovei au fost superiori și au apărat din toate pozițiile. Nu putem trece cu vederea, însă, peste apărarea violentă pe care au avut-o handbalistele SCM-ului.

Craiova a surclasat Bistrița spre final și au câștigat fără probleme partida începută astăzi la ora 16:00, în Sala Polivalentă din Craiova.

Pentru Gloria urmează un meci dificil cu liderul clasamentului, Rapid București, pe 16 decembrie. În acest moment, Bistrița a căzut pe locul 10 din 14 în Ligă, iar Craiova urcă o poziție.

SCM Craiova 28 – 26 CS Gloria 2018 Bistrița-Năsăud (15-14 pauză)

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Daniel Buda, europarlamentar și vicepreședintele Comisiei de Agricultură din Parlamentul European: „Irigațiile sunt o prioritate pentru Guvernul Ciucă”

Daniel Buda, europarlamentar și vicepreședintele Comisiei de Agricultură din Parlamentul European: „Irigațiile sunt o prioritate pentru...

6 sfaturi ca să aveți grijă de o minge de fotbal

Folosită în mod corespunzător, mingea de fotbal poate rezista ani de zile. În mod necorespunzător, s-ar...

PRO COMPRESOARE, soluția ta pentru problemele cu filtrul de particule, s-a mutat în casă nouă

Echipa PRO COMPRESOARE, soluția ideală pentru cei care au probleme cu filtrul de particule, s-a mutat...