9.9 C
Bistrița
sâmbătă, decembrie 2, 2023

HANDBAL: Turneuri grele, de pregătire, pentru Gloria Bistrița

Bistrița se pregătește de organizarea celui mai important turneu care implică echipe internaționale, acasă, în luna august. Înainte de turneu, Gloria face deplasarea la alte două competiții de pregătire.

Programul echipei feminine de handbal feminin a CS Gloria 2018 Bistrița-Năsăud este unul destul de încărcat în luna august. Înainte de începerea Ligii Florilor MOL, Gloria se ia la trântă cu mai multe formațiuni importante pentru handbalul mondial.

În august, între datele de 5 și 6, Bistrița va fi prezentă la „Trofeul Minaur” de la Baia Mare acolo unde vor mai participa echipa maghiară Kisvardai, gazdele Minaur Baia Mare și echipa de ligă secundă, U Cluj Napoca. „U” își dorește din nou promovarea în prima ligă, chiar dacă nu se află într-o situație foarte optimă.

Cu o scurtă pauză după turneul din Maramureș, bistrițencele continuă tradiția și participă, între 12 și 14 august, la Turneul Bahik Most, organizat de campioana Cehiei. Alături de Bistrița și echipa gazdă, vor mai lua parte Thuringer și MKS Lublin.

Ultimul turneu anunțat pentru Bistrița este cel de acasă, în compania unor echipe de top internațional, în perioada 19-21 august.

Eugen Cozma, directorul clubului sportiv, a confirmat pentru Bistrițeanul.ro prezența echipelor SCM Râmnicu Vâlcea, Metz (Franța) și Ferencvarosi (Ungaria).

În prima zi de turneu, pe 19 august, de la ora 16:00, Vâlcea va juca împotriva unguroaicelor de la Ferencvaros, iar de la ora 18:30, gazdele vor întâlni campioana Franței.
Pe 21 august, pierzătoarele vor juca finala mica, iar învingătoarele se vor întâlni pentru a-și disputa trofeul pus în joc.

Gloria organizează în august un turneu internațional cu echipe din Champions League

foto: arhivă

ARTICOLE SIMILARE

2 COMENTARII

    • Dacă verificați puțin în Dex, ajungeți la concluzia că este acceptat și pluralul „turneuri” – într-adevăr, mai rar folosit, dar acceptat. Deci nu e incorect… 🙂

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

LEONI Bistrița: Anunț solicitare Autorizație mediu

SC LEONI WIRING SYSTEMS RO SRL anunță publicul interesat asupra depunerii solicitării de obținere a Autorizației de mediu pentru funcționarea FABRICĂ DE PRODUCȚIE DE ECHIPAMENTE ELECTRICE ȘI ELECTRONICE...

Se fac angajări la Masterfoam, Arena by Casa EMA și Clinica Sanovil

Masterfoam angajează operatori producție, tehnicieni mentenanță și magazineri. Restaurantul Arena by Casa EMA caută ospătar, barman și ajutor bucătar. Clinica Sanovil are nevoie de farmacist, specialist marketing & comunicare, infirmieră part-time. Oferta completă – mai jos:

IANA OPTIC: De Crăciun fă-ți cadou o pereche de ochelari cu cristale Swarovski ! Sau fă-i cadou cuiva drag un voucher

La Iana Optic vă așteaptă deja surprize de sărbătoare pentru cei dragi. Ai acum ocazia să-ți faci cadou o pereche nouă de ochelari (cu cristale Swarovski, ca să fie răsfățul complet) sau poți să faci cuiva drag un cadou prețios.