1.2 C
Bistrița
duminică, decembrie 3, 2023

Horea, un pompier bistrițean, și-a sărbătorit ziua de naștere ajutând la stingerea incendiilor din Franța

Horea, un pompier din cadrul ISU Bistrița, a împlinit ieri 24 de ani. El și-a sărbătorit ziua de naștere alături de cea de-a doua familie, ceilalți 39 de salvatori români care luptă pentru limitarea incendiilor de pădure care amenință comunitățile din Franța.

La finalul lunii iulie, un modul format din 40 de pompieri români specializat în stins incendii de pădure a fost trimis în Franţa, în Marsilia, pentru stingerea incendiilor de vegetaţie uscată şi pădure, printre aceștia numărându-se și Horea. Ieri, tânărul a împlinit 24 de ani, sărbătorind acest moment așa cum este învățat: făcând bine.

Astăzi este ziua lui. Împlinește 24 de ani. Chiar dacă este departe de cei dragi, se simte înconjurat de acea legătură specială pe care o ai ei, salvatorii. Este în a doua familie. Cu toate că ești departe de casă, dorim să-ți transmitem cele mai sincere urări de „La mulți ani!”. Felicitări, Horea! Sărbătorile tale să fie pline de bucurie și realizări. Suntem mândri de tine și colegii tăi, care reprezentați cu cinste profesia de pompier în întreaga lume!”, i-au transmis colegii bistrițeni pe Facebook.

Departamentul pentru Situaţii de Urgenţă din cadrul Ministerului Afacerilor Interne, prin Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă, participă cu un modul naţional specializat de stins incendii de pădure la un program de pre-poziţionare în Franța, în perioada 30 iulie – 2 septembrie, în vederea consolidării rezilienţei autorităţilor franceze în gestionarea acestui tip de risc.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

LEONI Bistrița: Anunț solicitare Autorizație mediu

SC LEONI WIRING SYSTEMS RO SRL anunță publicul interesat asupra depunerii solicitării de obținere a Autorizației de mediu pentru funcționarea FABRICĂ DE PRODUCȚIE DE ECHIPAMENTE ELECTRICE ȘI ELECTRONICE...

Se fac angajări la Masterfoam, Arena by Casa EMA și Clinica Sanovil

Masterfoam angajează operatori producție, tehnicieni mentenanță și magazineri. Restaurantul Arena by Casa EMA caută ospătar, barman și ajutor bucătar. Clinica Sanovil are nevoie de farmacist, specialist marketing & comunicare, infirmieră part-time. Oferta completă – mai jos:

IANA OPTIC: De Crăciun fă-ți cadou o pereche de ochelari cu cristale Swarovski ! Sau fă-i cadou cuiva drag un voucher

La Iana Optic vă așteaptă deja surprize de sărbătoare pentru cei dragi. Ai acum ocazia să-ți faci cadou o pereche nouă de ochelari (cu cristale Swarovski, ca să fie răsfățul complet) sau poți să faci cuiva drag un cadou prețios.