14.5 C
Bistrița
vineri, mai 24, 2024

Horea, un pompier bistrițean, și-a sărbătorit ziua de naștere ajutând la stingerea incendiilor din Franța

Horea, un pompier din cadrul ISU Bistrița, a împlinit ieri 24 de ani. El și-a sărbătorit ziua de naștere alături de cea de-a doua familie, ceilalți 39 de salvatori români care luptă pentru limitarea incendiilor de pădure care amenință comunitățile din Franța.

La finalul lunii iulie, un modul format din 40 de pompieri români specializat în stins incendii de pădure a fost trimis în Franţa, în Marsilia, pentru stingerea incendiilor de vegetaţie uscată şi pădure, printre aceștia numărându-se și Horea. Ieri, tânărul a împlinit 24 de ani, sărbătorind acest moment așa cum este învățat: făcând bine.

Astăzi este ziua lui. Împlinește 24 de ani. Chiar dacă este departe de cei dragi, se simte înconjurat de acea legătură specială pe care o ai ei, salvatorii. Este în a doua familie. Cu toate că ești departe de casă, dorim să-ți transmitem cele mai sincere urări de „La mulți ani!”. Felicitări, Horea! Sărbătorile tale să fie pline de bucurie și realizări. Suntem mândri de tine și colegii tăi, care reprezentați cu cinste profesia de pompier în întreaga lume!”, i-au transmis colegii bistrițeni pe Facebook.

Departamentul pentru Situaţii de Urgenţă din cadrul Ministerului Afacerilor Interne, prin Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă, participă cu un modul naţional specializat de stins incendii de pădure la un program de pre-poziţionare în Franța, în perioada 30 iulie – 2 septembrie, în vederea consolidării rezilienţei autorităţilor franceze în gestionarea acestui tip de risc.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

BISTRIȚA: S-a deschis We Fit Club, pe str. Alba Iulia! 1100 mp cu aparate performante de fitness, clase de kangoo jumps sau bodypump

Cea mai nouă, probabil cea mai modernă sală de fitness, singura desfășurată pe 1100 mp s-a...

Descoperă Mercedes me Service

Știai că: Aplicația Mercedes me Service îți oferă asistență digitală în toate problemele legate de service?

Materom: Ofertă de primăvară pentru călătorii confortabile și mult mai sigure

A venit în sfârșit primăvara și este momentul potrivit pentru începuturi proaspete și noi aventuri. Descoperă frumusețea naturii care ne trezește la viață, din spatele volanului modelului tău Mercedes-Benz preferat – un companion excelent pentru călătorii pline de experiențe incitante!