25.6 C
Bistrița
vineri, iunie 21, 2024

Schimbau conductele de gaz și au spart o conductă de apă, pe Calea Moldovei!

Angajații Aquabis au fost chemați să repare după gafa angajaților unei firme de distribuție gaze naturale. În timp ce aceștia schimbau conductele lor, au spart una de distribuție apă. Lucrările vor dura câteva ore.

În vederea efectuării unor lucrări de remediere a unei avarii apărute pe Cl Moldovei, compania noastră anunță întreruperea furnizării apei potabile. E vorba de sistare azi, 25.08.2023, de la ora 10.00 până la 16.00, în mun. Bistrița pe Cl.Moldovei  ( zona OMV ). În același interval orar se va resimți Lipsă Presiune și chiar Lipsă apă și pe străzile Ioan Sabău , Grănicerilor” a transmis Aquabis.

De vinîă pentru avarii ar fi o firmă de distribuție gaze naturale.

O firmă care schimba conductele de gaz din zonă a lovit o conductă de 160, de distribuție apă. Așa că e nevoie de reparații, timp de câteva ore” a declarat, pentru Bistrițeanul.ro, directorul Aquabis, Ioan Șandru.

Traficul în zonă este dat peste cap, fiind vorba de lucrări în imediata apropiere a sensului giratoriu de la intersecția Gen. Grigore Bălan cu Avram Iancu și calea Moldovei.

 

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Descoperă Eleganța și Performanța Škoda

Vizitează Showroom-ul & Service-ul Autorizat Škoda MATEROM AUTOMOTIVE, din Cartier Viișoara, Str. Libertății, Nr. 264, Bistrița, unde poți testa și achiziționa cele mai noi modele Škoda și ai toate Serviciile Auto de care ai nevoie, într-un singur loc.

EURO2024 se vede pe terasa ARENA by Casa EMA! Promoții și premii speciale până în 14 iulie!

Campionatul European de Fotbal EURO2024 se vede mai mult decât perfect – pe cel mai mare ecran proiectat ever: ecranul de pe Terasa de Vară ARENA by Casa EMA!

SmartyKids Bistrița, Italtextil Sărata, Aquabis, RCB Electro sau Stewo Năsăud caută personal! Toate posturile disponibile, aici:

SmartyKids Bistrița caută persoană zâmbitoare, energică și pozitivă care doreşte să se dezvolte în sfera educațională și în lucrul cu copiii! Este un avantaj să fii absolventă sau viitoare absolventă a învățământului superior în Pedagogie sau Psihologie. NOI locuri de muncă - la STEWO  PLASTIC Năsăud, RCB ELECTRO, Aquabis sau TeraSteel: