2 C
Bistrița
sâmbătă, decembrie 13, 2025

Doi hornari bistrițeni, Nelu și Ciprian, jurați în cadrul showului culinar „Chefi la Cuțite” sezonul 13

Încă doi bistrițeni vor apărea pe micile ecrane în cadrul showului „Chefi la Cuțite”. De această dată însă, hornarii Nelu Pop și Ciprian Marek sunt jurați. Alături de alți hornari din țară, au degustat bunătățile pregătite de echipe – „ca să plece ghinionul din sezonul 13”.

Show-ul culinar „Chefi la Cuțite” revine pe micile ecrane cu sezonul 13. De această dată însă, cei trei chefi – Dumitrescu, Scărlătescu și Bontea – vor fi înlocuiți de alți patru jurați: Chef Richard Abou Zaki, Chef Alexandru Sautner, Chef Ștefan Popescu și Chef Orlando Zaharia.

Filmările pentru sezonul 13 sunt în toi. Așa cum știu deja toți cei care iubesc acest show, bucatele gătite de echipele formate în urma preselecțiilor sunt jurizate de diferite categorii de persoane.

Una dintre echipele de jurizare este compusă din membrii Asociației Hornarilor și Constructorilor de coșuri de fum și șeminee.

Printre cei care au degustat și notat bucatele se numără și bistrițenii Nelu Pop și Ciprian Marek ( Hornaru de Bistrița).

Un coleg de-al nostru a participat la preselecții cu o farfurie. Și fiind sezonul 13, le-a propus organizatorilor ca printre cei care vor juriza bucatele să fie și hornarii. Știți că se spune că 13 aduce ghinion și atunci să vină hornarii să jurizeze, ca să spargă ghinionul.

Și uite așa s-a ales o echipă de 11 hornari din cadrul Asociației care să jurizeze. Și printre ei am fost și eu ales să merg să gust bucatele.

A fost o experiență foarte frumoasă, unică aș putea spune. Este foarte greu să jurizezi, să bagi de vină și să dai note. Am jurizat farfurii în care s-a gătit vită și porc. Eu sunt fan vită și mi-a fost foarte greu să aleg între cele două farfurii în care era gătit așa ceva.

Una dintre farfurii avea vita gătită prea tare, dar avea un piure de cartofi cu ciuperci senzațional și ceva ficat de rață. A doua farfurie cu vită avea carnea de vită gătită perfect, exact pe gustul meu, dar nu mi-a plăcut așa de tare garnitura. Oricum bucatele, per ansamblu, au fost foarte, foarte bune. Mie mi-a fost însă extrem de greu să mă decid între cele două farfurii cu vită. Dar experiența a fost una foarte frumoasă!”, a povestit, pentru Bistrițeanul.ro, Nelu Pop.

Bistrițeanul se gândește să participe, în viitor, ca și concurent, pentru a-și testa talentul în bucătărie și a fi și de partea cealaltă a mesei juraților.

Hornarul Ciprian Marek (Hornarul de Bistrița) a avut dublă experiență în sezonul 13.

Eu am fost și concurent, cu încă un coleg, și am propus și varianta de jurizare. Pentru mine nu a fost grea partea de jurizare deoarece am mai participat la emisiunii de acest fel. Farfuriile au fost foarte bine realizate și concurenții au dat dovadă că sunt adevărați bucătari sau viitori adevărați bucătari. A fost o experiență frumoasă!” a povestit, pentru Bistrițeanul.ro, Ciprian.

 

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Clinica Sanovil angajează asistent medical și infirmieră

Clinica Sanovil angajează asistent medical și infirmieră în cadrul structurilor sale medicale. Se caută persoane dedicate, responsabile și motivate să lucreze într-un mediu profesionist, orientat spre îngrijirea de calitate a pacienților.

Se fac angajări la AQUABIS: Posturi disponibile în Bistrița, Beclean, Năsăud și Bârgău

Aquabis caută tehnician în cadrul Secției Apă Canal Năsăud, dar și încasator și cititor contoare la Bârgău. Posturi disponibile și la Năsăud și Beclean! NOI locuri de muncă, în Bistrița, la IPROEB, ARCSIM Construct, Sanovil, Fan Courier sau Crama Jelna. Lista completă, mai jos:  

Primul floromat și pe Valea Bârgăului, de la Florăria Deny! Îl găsiți plin de buchete, non-stop, lângă Profi, în Prund!

Flori non-stop pentru toată Valea Bârgăului, începând de ieri, de la Florăria Deny, care a amplasat...