14.4 C
Bistrița
luni, august 18, 2025

Doi hornari bistrițeni, Nelu și Ciprian, jurați în cadrul showului culinar „Chefi la Cuțite” sezonul 13

Încă doi bistrițeni vor apărea pe micile ecrane în cadrul showului „Chefi la Cuțite”. De această dată însă, hornarii Nelu Pop și Ciprian Marek sunt jurați. Alături de alți hornari din țară, au degustat bunătățile pregătite de echipe – „ca să plece ghinionul din sezonul 13”.

Show-ul culinar „Chefi la Cuțite” revine pe micile ecrane cu sezonul 13. De această dată însă, cei trei chefi – Dumitrescu, Scărlătescu și Bontea – vor fi înlocuiți de alți patru jurați: Chef Richard Abou Zaki, Chef Alexandru Sautner, Chef Ștefan Popescu și Chef Orlando Zaharia.

Filmările pentru sezonul 13 sunt în toi. Așa cum știu deja toți cei care iubesc acest show, bucatele gătite de echipele formate în urma preselecțiilor sunt jurizate de diferite categorii de persoane.

Una dintre echipele de jurizare este compusă din membrii Asociației Hornarilor și Constructorilor de coșuri de fum și șeminee.

Printre cei care au degustat și notat bucatele se numără și bistrițenii Nelu Pop și Ciprian Marek ( Hornaru de Bistrița).

Un coleg de-al nostru a participat la preselecții cu o farfurie. Și fiind sezonul 13, le-a propus organizatorilor ca printre cei care vor juriza bucatele să fie și hornarii. Știți că se spune că 13 aduce ghinion și atunci să vină hornarii să jurizeze, ca să spargă ghinionul.

Și uite așa s-a ales o echipă de 11 hornari din cadrul Asociației care să jurizeze. Și printre ei am fost și eu ales să merg să gust bucatele.

A fost o experiență foarte frumoasă, unică aș putea spune. Este foarte greu să jurizezi, să bagi de vină și să dai note. Am jurizat farfurii în care s-a gătit vită și porc. Eu sunt fan vită și mi-a fost foarte greu să aleg între cele două farfurii în care era gătit așa ceva.

Una dintre farfurii avea vita gătită prea tare, dar avea un piure de cartofi cu ciuperci senzațional și ceva ficat de rață. A doua farfurie cu vită avea carnea de vită gătită perfect, exact pe gustul meu, dar nu mi-a plăcut așa de tare garnitura. Oricum bucatele, per ansamblu, au fost foarte, foarte bune. Mie mi-a fost însă extrem de greu să mă decid între cele două farfurii cu vită. Dar experiența a fost una foarte frumoasă!”, a povestit, pentru Bistrițeanul.ro, Nelu Pop.

Bistrițeanul se gândește să participe, în viitor, ca și concurent, pentru a-și testa talentul în bucătărie și a fi și de partea cealaltă a mesei juraților.

Hornarul Ciprian Marek (Hornarul de Bistrița) a avut dublă experiență în sezonul 13.

Eu am fost și concurent, cu încă un coleg, și am propus și varianta de jurizare. Pentru mine nu a fost grea partea de jurizare deoarece am mai participat la emisiunii de acest fel. Farfuriile au fost foarte bine realizate și concurenții au dat dovadă că sunt adevărați bucătari sau viitori adevărați bucătari. A fost o experiență frumoasă!” a povestit, pentru Bistrițeanul.ro, Ciprian.

 

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Fetelor, s-a DESCHIS Pronto Moda, în Viișoara! Calitate italiană, ținute casual sau rochii de seară, la super prețuri!

Un magazin extrem de colorat și vesel s-a deschis, exclusiv pentru doamne și domnișoare, în Viișoara!...

Respiră aer curat în mașina ta cu oferta MATEROM AUTOMOTIVE

Vara aduce călătorii mai lungi și temperaturi mai ridicate, iar confortul la volan depinde direct de calitatea aerului pe care îl respiri. MATEROM AUTOMOTIVE Bistrița îți oferă o ofertă specială pentru a te bucura de un climat perfect în automobilul tău, fără alergeni și mirosuri neplăcute.

Petrecere românească, cu muzică live și purceluș la proțap, vineri, la Restaurant Parc!

Restaurant Parc are o surpriză pentru bistrițenii care nu vor să stea acasă, vineri, de Sfânta...