5.5 C
Bistrița
vineri, octombrie 3, 2025

Doi hornari bistrițeni, Nelu și Ciprian, jurați în cadrul showului culinar „Chefi la Cuțite” sezonul 13

Încă doi bistrițeni vor apărea pe micile ecrane în cadrul showului „Chefi la Cuțite”. De această dată însă, hornarii Nelu Pop și Ciprian Marek sunt jurați. Alături de alți hornari din țară, au degustat bunătățile pregătite de echipe – „ca să plece ghinionul din sezonul 13”.

Show-ul culinar „Chefi la Cuțite” revine pe micile ecrane cu sezonul 13. De această dată însă, cei trei chefi – Dumitrescu, Scărlătescu și Bontea – vor fi înlocuiți de alți patru jurați: Chef Richard Abou Zaki, Chef Alexandru Sautner, Chef Ștefan Popescu și Chef Orlando Zaharia.

Filmările pentru sezonul 13 sunt în toi. Așa cum știu deja toți cei care iubesc acest show, bucatele gătite de echipele formate în urma preselecțiilor sunt jurizate de diferite categorii de persoane.

Una dintre echipele de jurizare este compusă din membrii Asociației Hornarilor și Constructorilor de coșuri de fum și șeminee.

Printre cei care au degustat și notat bucatele se numără și bistrițenii Nelu Pop și Ciprian Marek ( Hornaru de Bistrița).

Un coleg de-al nostru a participat la preselecții cu o farfurie. Și fiind sezonul 13, le-a propus organizatorilor ca printre cei care vor juriza bucatele să fie și hornarii. Știți că se spune că 13 aduce ghinion și atunci să vină hornarii să jurizeze, ca să spargă ghinionul.

Și uite așa s-a ales o echipă de 11 hornari din cadrul Asociației care să jurizeze. Și printre ei am fost și eu ales să merg să gust bucatele.

A fost o experiență foarte frumoasă, unică aș putea spune. Este foarte greu să jurizezi, să bagi de vină și să dai note. Am jurizat farfurii în care s-a gătit vită și porc. Eu sunt fan vită și mi-a fost foarte greu să aleg între cele două farfurii în care era gătit așa ceva.

Una dintre farfurii avea vita gătită prea tare, dar avea un piure de cartofi cu ciuperci senzațional și ceva ficat de rață. A doua farfurie cu vită avea carnea de vită gătită perfect, exact pe gustul meu, dar nu mi-a plăcut așa de tare garnitura. Oricum bucatele, per ansamblu, au fost foarte, foarte bune. Mie mi-a fost însă extrem de greu să mă decid între cele două farfurii cu vită. Dar experiența a fost una foarte frumoasă!”, a povestit, pentru Bistrițeanul.ro, Nelu Pop.

Bistrițeanul se gândește să participe, în viitor, ca și concurent, pentru a-și testa talentul în bucătărie și a fi și de partea cealaltă a mesei juraților.

Hornarul Ciprian Marek (Hornarul de Bistrița) a avut dublă experiență în sezonul 13.

Eu am fost și concurent, cu încă un coleg, și am propus și varianta de jurizare. Pentru mine nu a fost grea partea de jurizare deoarece am mai participat la emisiunii de acest fel. Farfuriile au fost foarte bine realizate și concurenții au dat dovadă că sunt adevărați bucătari sau viitori adevărați bucătari. A fost o experiență frumoasă!” a povestit, pentru Bistrițeanul.ro, Ciprian.

 

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Drumuri fără griji cu ROMBAT: Bateria Champion EFB îți aduce un voucher de combustibil OMV de 100 RON!

Compania bistrițeană ROMBAT, unul dintre cei mai importanți ambasadori ai României în industria de automotive la nivel mondial, îi răsplătește pe clienți, luna aceasta și în noiembrie, cu o ofertă specială. Achiziționarea unei baterii Rombat Champion EFB aduce un bonus pe măsură: un voucher de combustibil OMV în valoare de 100 RON!

NOI locuri de muncă, în Bistrița: Se caută inginer automatist, instalatori, muncitori, ajutor bucătar și pizzer

Aquabis organizează recrutare pentru un post de inginer automatist și trei mecanici. NOI locuri de muncă sunt disponibile la INST-Nistor care caută ingineri construcții civile, dar și la Crama Veche, Îndemânarea Construct, Fan Courier, Grand Hotel COROANA sau GB Instaplan. Oferta completă, mai jos:

Toamna e mai faină la Rollin Smoke! Barmanii Alex și Moldo așteaptă provocări: tu zici băutura preferată, ei îți fac un cocktail personalizat

Să nu fiți triști că a venit toamna și serile pe Pietonal și-au pierdut din farmec! E momentul în care încep serile de poveste la Rollin Smoke, unde continuă povestea Brikada cu Alex și Moldo, barmanii care prepară și astăzi cocktailurile spectaculoase cu care v-au sedus de-a lungul anilor. Iar dacă nu știați, băieții care au scris istorie aici adoră să vă surprindă cu cocktailuri create pe loc, după băutura voastră preferată!