20.2 C
Bistrița
luni, iulie 22, 2024

Hornarul de Bistrița – un gest impresionant pentru nevoile comunității! Să fie cu noroc!

Un gest impresionant pentru nevoile comunității, în aceste zile cumplite, din partea celor de la Hornarul de Bistrița. „Facem și noi parte din comunitate și încercăm să ajutăm cum putem. Să sperăm că va fi cu noroc și vom depăși cu bine toată criza…!”

Singura firmă autorizată în Bistrița-Năsăud să se ocupe de curățarea hornurilor și a coșurilor de fum – Hornarul de Bistrița – a lăsat deoparte acoperișurile. Au coborât în mijlocul comunității, încercând să dea o mână de ajutor și să contribuie la nevoile acestor zile de criză.

Hornarul de Bistrița sustine compania #staiacasa. În plină pandemie susținem și facem donații de consumabile medicale pentru persoanele din prima linie…!

Nu se poate spune că ducem lipsă de comenzi. Nu merge ca înainte de criza generată de coronavirus, dar fiind o firmă de servicii – avem mai mereu de lucru. Dar facem și noi parte din comunitate și încercăm să ajutăm cum putem. Să sperăm că va fi cu noroc și vom depăși cu bine toată criza…!”, ne-a mărturisit Ciprian de la Hornarul de Bistrița.

Ciprian ne-a mai povestit cum a aflat că unele cabinete medicale nu au suficiente mănuși. Sau că le lipsește alcoolul sanitar necesar dezinfectării suprafețelor. „Așa că am cumpărat 10.000 de perechi de mănuși de protecție și alcool sanitar. Le-am dăruit unor cabinete medicale din Bistrița. S-au bucurat tare mult, vă dați seama. Am ajuns și la Serviciul de Ambulanță”, a mai povestit Ciprian.

Hornarul de Bistrița a reușit să facă donații și altor prieteni sau cunoscuți, care, însă, au dorit să-și păstreze anonimatul.  

Cei de la Hornarul de Bistrița au în plan un proiect mai amplu. În aceste zile fac demersurile necesare pentru a cumpăra o cantitate mai mare de mănuși, măști de protecție și viziere.

„Suntem în discuții cu un distribuitor din Belgia, care ne-ar putea livra o cantitate mai mare de produse medicale, la prețuri foarte accesibile. La prețurile care erau și la noi înainte de criză. Avem în plan și un proiect referitor la o plantare de puieți, o împădurire. Pentru că ne pasă de comunitatea în care trăim. Și vrem să facem tot ce ne stă în puteri ca să ajutăm…”, au mai spus cei de la Hornarul de Bistrița.

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

FOTO – RESELLUX Bistrița: Piscine de la 199 lei și sute de electrocasnice și SMART TV la SUPER PREȚURI!

La mare căutare sunt piscinele în aceste zile și s-au cam epuizat toate stocurile în Bistrița. Din fericire, RESELLUX Bistrița, din incinta OK Shopping Center, are un stoc generos și prețuri absolut decente.

SUPER PREȚ la noul SUV urban MG ZS, la RUBIN Bistrița: 16.950 Euro – TVA inclus

Ofertă specială, la reprezentanța Rubin Bistrița! Aici ai la dispoziție noul SUV urban MG ZS la un preț fără concurență: 16.950 Euro, TVA inclus.

Clinica Sanovil caută asistent medical generalist, reprezentant medical, fiziokinetoterapeut și infirmieră: Noi locuri de muncă, în Bistrița și Năsăud

Clinica Sanovil angajează asistent medical generalist, reprezentant medical, fiziokinetoterapeut și infirmieră! Delice Pan caută șofer pentru distribuție pâine. Coroana Grand Hotel angajează paznic iar Centrul Micul Prinț caută terapeuți pentru copii și tineri cu autism. NOI locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița și Năsăud: