8.2 C
Bistrița
luni, februarie 26, 2024

Hoț „ecomom” : a vrut să-și cumpere un apartament cu banii furați de la o societate comercială

Un bărbat care a furat de la o societate comercială a fost trimis în judecată, după ce a încercat să cumpere un apartament cu banii furați. Deși s-a folosit de o altă persoană pentru a cumpăra apartamentul, oamenii legii au intrat pe fir.

Bărbatul este trimis abia acum în judecată, deși fapta a fost comisă în 2017. Potrivit procurorilor, acesta a cumpărat, prin intermediul unei alte persoane un apartament în Bistrița.

Hoțul s-a folosit de o altă persoană pentru a cumpăra apartamentul, cu 29.000 de euro. Oamenii legii au intrat, însă pe fir. Acesta a fost trimis în judecată pentru spălare de bani.

„În cursul anului 2017 a cumpărat, prin intermediul unei alte persoane, cu suma de 29.000 de euro, provenită din comiterea unei infracțiuni de furt calificat săvârșite în dauna unei societăți comerciale, un apartament situat în municipiul Bistrița, cu scopul de a disimula originea ilicită a sumei de bani obținute prin săvârșirea faptei penale”, se arată într-un comunicat remis de Parchetul de pe lângă Tribunalul Bistrița-Năsăud.

 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Stil german, prețuri românești: Mobila Outlet Gherla aduce pe piața din România mobilă nouă, de calitate, la prețuri excelente!

Mobila Outlet Gherla aduce o nouă dimensiune confortului în locuința ta, oferind mobilă NOUĂ, de înaltă calitate, importată direct din Germania, la prețuri accesibile. Cu un showroom de 700 de metri pătrați și o prezență online extinsă, Mobila Outlet Gherla își propune să devină destinația preferată a iubitorilor de confort.

Clinica Sanovil caută specialist Resurse Umane și recepționist, ROMBAT are nevoie de metrolog, inginer și operatori

Noi locuri de muncă sunt disponibile la Clinica Sanovil, Eurocompozite, Rombat și Fan Courier. CML are nevoie de doi topometriști, iar Electroplast caută manager și operatori. Oferta completă – mai jos:

14 Februarie este aici! Reduceri speciale, la SPOT GSM, de Ziua Îndrăgostiților

Cu ocazia Zilei Îndrăgostiților, vă invităm să ne vizitați în magazinele noastre din Bistrița: Calea Moldovei 40 (box Kaufland), respectiv Bd. Independenței 97-99 (incintă Kaufland) unde vă puteți răsfăța pe voi și pe cei dragi cu cele mai frumoase și utile accesorii GSM.