20.2 C
Bistrița
miercuri, septembrie 27, 2023

Iarna ne prinde cu…două sensuri pe DJ 173!

Lucrările la DJ 173, porțiunea surpată în 2019, vor începe în forță, asigură primarul. Acesta a promis că iarna ne va prinde cu două sensuri de circulație pe acest tronson.

Bistrițenii care locuiesc în apropierea DJ 173, drumul ce duce spre Jelna, au bătăi de cap din 2019. Inundațiile și ploile torențiale din luna mai au surpat un sens de mers, iar banii promiși pentru reparații nu au mai ajuns.

Într-un final, municipalitatea a ”preluat” cheltuielile, iar în luna septembrie, firma CML a câștigat licitația.

CML va repara drumul spre Jelna surpat în 2019! CÂND vor fi gata lucrările:

Lucrările vor fi mai ample, cuprinzând și amenajarea unei parcări, dasr primarul Ioan Turc a promis că lucrările vor demara în forță. Ba mai mult, la iarnă se va circula pe două sensuri.

”Până la finalul anului deschidem pe două sensuri drumul de pe Valea Jelnei. Acolo unde există o surpare. Contractul a fost semnat. Constructorul știe care este pretenția noastră și lucrările vor debuta în forță” a promis Ioan Turc.

Acesta a mai explicat că se lucrează:

Pentru aceste lucrări s-a găsit finanțare de 7,6 milioane de lei de4 la Bugetul de Stat, susține primarul Ioan Turc.

 

 

 

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

NOI locuri de muncă la Michaela’s Brasserie, Transmixt, Masterfoam și Tehnoprod Plast SRL

Michaela’s Brasserie are nevoie de ajutor cofetar, brutar – patiser și ospătar. Transmixt caută șoferi de autobuz. Se oferă salariu corect, bonuri de masă, condiții de lucru moderne, instruiri dedicate și alte avantaje specifice. Ce alte locuri de muncă sunt diponibile în Bistrița:

Cel Mai Cool Desert – Bubble Waffle – a ajuns la Năsăud!

Copiii și adolescenții din Năsăud sunt în extaz, de ieri! Cel mai cool desert – bubble waffle – a ajuns și în orașul lor! Cei doi foști colegi de liceu și-au extins afacerea delicioasă, deschizând un punct și în orașul academicienilor - Năsăud.

Antreprenorii din Regiunea Nord-Vest sunt invitați la Oradea pe 14 septembrie să se înscrie în programul ScaleOut 4X10, organizat de RBL și ING Bank

Antreprenorii din Regiunea Nord-Vest (Bihor, Bistrița-Năsăud, Cluj, Maramureș, Satu Mare și Sălaj) sunt invitați la Oradea, pe 14 septembrie 2023, cu ocazia lansării ScaleOut 4x10 - program de scalare organizat de Fundația Romanian Business Leaders (RBL) și ING Bank România.