20.2 C
Bistrița
miercuri, septembrie 27, 2023

Iarna nu ne mai ia prin surprindere! S-au montat parazăpezi pe Tihuța

Iarna poate veni când vrea ea, că autoritățile nu vor mai fi luate prin surprindere. Zilele trecute au fost montate parazăpezile în Tihuța. Plasele roșii-galbene vor ține zăpada și viscolul la distanță. Sau cel puțin o parte din „manifestările” iernii.

Zona Tihuța era problematică, în fiecare iarnă, încă de la primii fulgi care apăreau. An de an, autoritățile erau „luate prin surprindere” de vremea rea, iar zăpada din zonă bloca mașinile și circulația.

Pentru ca cel puțin o parte din problemele din timpul iernii să fie rezolvate, s-a găsit o soluție: montarea de parazăpezi. Aceste construcții au menirea de a împiedica înzăpezirea șoselei. Viscolul din zona respectivă ar fi adus zăpada pe carosabil, așa că parazăpezile împiedică acest fenomen.

Zilele trecute, cei care au profitat de vremea frumoasă și au ajuns la munte au observat că autoritățile s-au ținut de cuvânt.

Parazăpezile au fost montate în zona Tihuța. Plasele roșii – galbene se pot vedea de-o parte și de alta a șoselei.

Iarna poate să vină acum! Autoritățile nu vor mai fi luate prin surprindere! Nu cu problema aceasta, cel puțin!

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

NOI locuri de muncă la Michaela’s Brasserie, Transmixt, Masterfoam și Tehnoprod Plast SRL

Michaela’s Brasserie are nevoie de ajutor cofetar, brutar – patiser și ospătar. Transmixt caută șoferi de autobuz. Se oferă salariu corect, bonuri de masă, condiții de lucru moderne, instruiri dedicate și alte avantaje specifice. Ce alte locuri de muncă sunt diponibile în Bistrița:

Cel Mai Cool Desert – Bubble Waffle – a ajuns la Năsăud!

Copiii și adolescenții din Năsăud sunt în extaz, de ieri! Cel mai cool desert – bubble waffle – a ajuns și în orașul lor! Cei doi foști colegi de liceu și-au extins afacerea delicioasă, deschizând un punct și în orașul academicienilor - Năsăud.

Antreprenorii din Regiunea Nord-Vest sunt invitați la Oradea pe 14 septembrie să se înscrie în programul ScaleOut 4X10, organizat de RBL și ING Bank

Antreprenorii din Regiunea Nord-Vest (Bihor, Bistrița-Năsăud, Cluj, Maramureș, Satu Mare și Sălaj) sunt invitați la Oradea, pe 14 septembrie 2023, cu ocazia lansării ScaleOut 4x10 - program de scalare organizat de Fundația Romanian Business Leaders (RBL) și ING Bank România.