18.2 C
Bistrița
marți, mai 11, 2021

Ieșiți la plimbare! Treceți pe la Gelateria Aniela și savurați gustul libertății din preparatele lor:

A venit ziua mult așteptată, a ieșirii din case în voie, fără declarații! Iar gustul libertății se simte perfect în preparatele Anielei. Treceți pe la oricare din cele două localuri și luați-vă la cornet sau la pachet, orice vă face cu ochiul. Au niște preparate special pregătite, cu gusturi inedite, așa cum ați fost obișnuiți dintotdeauna să găsiți la ei:

Putem ieși la plimbare, să ne bucurăm de aer și mișcare! Iar orice zi așteptată cu atâta nerăbdare merită sărbătorită într-un mod aparte.

Pentru a simți gustul libertății, în plimbarea voastră, treceți pe la Gelateria Aniela. Sunt deschise ambele localuri, și cel de pe Calea Moldovei, și cel de pe Barbu Ștefănescu Delavrancea.

Nu veți putea să stați la terase, acestea fiind închise încă, dar vă puteți lua la cornet, sau la pachet, orice vă face cu ochiul.

Sortimentele de înghețată diversificate, deserturile- cheesecake, tartă cu mere, brownie, profiterol sau chiar și cafeaua, pot fi luate la pachet și savurate în timp ce vă plimbați sau pe o bancă în parc, dacă nu mai aveți răbdare până acasă.

Aniela s-a pregătit să vă surprindă încă din primele momente și a creat două noi sortimente de înghețată- de frăguțe, rubarbă cu crumble crocant și înghețată de iaurt grecesc cu sos de miere și migdale.

Și în materie de deserturi are un sortiment nou – cremă de zahăr ars cu flori de sare.

Momentan, cele două localuri sunt deschise în intervalul orar 10:00- 20:00. Cei care ajungeți pe acolo veți fi puși să păstrați distanțierea socială. Pe Calea Moldovei pot intra două persoane deodată în local, iar la localul din inima Bistriței sunt marcate zonele în care pot sta clienții. Se iau toate măsurile de siguranță și de igienă.

Dacă nu reușiți să ajungeți pe la niciunul din localuri, puteți comanda, în continuare, la numărul de telefon 0771702578. Iar ei vă aduc la ușa casei ceea ce vă poftește inima!

Tot la același număr de telefon puteți să comandați torturi de înghețată pe care apoi să le ridicați singuri, sau să vă fie livrate la domiciliu.

„Noi credem că vor veni vremuri mai bune pentru România față de cele din ultimele luni. Iar ca dovadă, am deschis cele două localuri și am pregătit sortimentele noi, special pentru voi!”, a transmis Aniela.

 

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

POP&POP Glass Solutions Bistrița – Profesioniști în amenajări cu sticlă și sisteme de glisare inteligente pentru birouri, locuințe sau terase

Ai în plan amenajări cu sticlă la firmă sau acasă?! Pop&Pop Glass Solutions Bistrița sunt profesioniștii...

Ai nevoie de meniuri pentru cafenea sau restaurant? Creativii de la EMA Grafix îți fac ce model vrei tu, rapid și ieftin!

Meniul e cartea de vizită a oricărui restaurant, cafenea sau a oricărei terase cu dichis! Dacă...

FOTO – NOU de Paște, la Euforia: Aranjamente florale cu licheni stabilizați!

Alege ca sărbătorile acestea pascale să fie pline de culoare! Cu aranjamentele de la Euforia Floral...